Stimabile utilizator @Public22![]()
Iată avantajele și dezavantajele!
1. Pâinea feliată:
a. Dacă o felie de parizer acoperă o felie, atunci ar trebui cel puțin 4 felii, pe prima să fie prima felie, pe a2-a, a2-a felie, pe a3-a, a trei-a felie iar ultima, pusă deasupra și asta ar însemna o simplă pierdere de timp iremediabilă![]()
b. Un avantaj ar fi că această chestie ar face consumarea destul de dificilă. Să fim serioși acum! Cine poate mușca dintr-o pâine unflată de parizer?![]()
c) Un alt dezavantaj ar fi că sunt și felii mai mari și felii mai mici de parizer și eu am scris de pomană până aici![]()
2. Pâinea feliată:
Avantaje: Se poate tăia cât e necesar din ea, se poate lua cât de puțină/multă coajă, în funcție de preferință, etc.
Dezavantaje: Nu se poate face sandwitch prea ușor din ea, e destul de plictisitor de tăiat din ea, deoarece pierde din timpul care putea fi alocat altei activități mai interesante
Eu zic sa fie feliata, fiindca o sa ai aceeasi cantitate de paine cu felia de parizer. Daca o iei nefeliata, vei manca prea multa paine fara sa iti dai seama si poate te ingrasi
.
Dacă iei pâine feliata nu trebuie sa stai tu sa o mai tai, e mai moale coaja, e mai ieftină... dacă iei una nefeliata trebuie să îți cumperi și cuțit și nu îți ajung banii? ...deci clar feliata + parizer?
LisaJulie întreabă: