| moonY a întrebat:

"Salutare.Am vazut mai de mult cum cineva a facut pui de gaina curcubeu.De atunci tot incerc sa aflu cum a reusit.Am inteles ca s-ar baga tus sau ceva de genul asta in ou inainte sa se puna sub closca. Daca aveti vreo idee va rog sa imi raspundeti pana nu vine perioada in care se scot pui, pentru ca vreau sa incerc sa vad ce imi iesehappy"
rolling on the floor rolling on the floor am luat intrebarea din lista celor aflate sub moderare, nu doream sa se piarda, caci vreau sa citesc si raspunsurile voastre

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica daca mama ar fi baut din greseala cerneala neagra, cand era insarcinata cu mine, eu ieseam ca Will Smith?

6 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Cum bro nu ai vazut'o pe aia cu matura? O:O

| lololololol a răspuns:

@BUBU-lina. A fost stearsa de Raluca cred... sad

Hmmm, si ce faci daca apare intrebarea asta? laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, de cind sint pe site-ul asta, aud tot felul de ciudatenii, una mai cu motz decit alta. Da pe aia cu periuta n-a surclasat-o nimeni inca. A devenit deja celebra, ma intreb ce ar putea s-o dea jos de pe podiumul timpeniilor rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune sub closca impreuna cu ouale si doua cutii de bomboane skittles. garantat vei avea pui de gaina curcubeu. crede-ma pe cuvant