Buna!
Eu sunt @catelusa si o replica:
-Wof! Wof!
sau... uneori mai zic Maybe Baby
Dar preferabil prima[Wof! Wof!]. Poti sa le bagi si pe amandoua daca vrei dar ti-am zis ce as prefera pentrui ca Wof! Wof!]este replica mea!
Daca o sa ma bagi in TPU The Movie 2, iti multumesc foarte mult!>
Missyrockgirl => zis Creatsa in realitate => si Cristina in cealalta realitate...
Replici gen:
Omfglol!
Lol'uiesc mult...gen: wow, lol, sa ma fac ca Boc de nu l'am vazut pa ala! lol.
WTF is here?!
La naiba in puii mei, la naiba in menta mea![]()
Sa'mi bag...Doamne scuze...![]()
Sa moara Tanti Cipilan de am facut'o eu!
Vezi asta e diferenta intre a face un om (ce fel vrei, gen: prost, prefacut etc etc), si a fi deja vu acel om...
Deja'vu'iesc mult...Deja vu a facut pe el! (ex)
P. S.: Cand apare partea 2?
Si eu vreau! replica: LoL sau WTF http://www.google.ro/......tp?/imgres 11&itbs=1&iact=rc&dur=246&ei=Gx8jTcaxM4a18QPIl_SCBw&oei=Gx8jTcaxM4a18QPIl_SCBw&esq=1&page=1&ndsp=12&ved=1t:429, r:4, s:0&tx=86&ty=107&biw=1024&bih=641
Sall![]()
replica? omg lool![]()
![]()
wtf
sa mori tu![]()
ma cheama mihaela sau andreea depinde am 2 nume![]()
sper sa apar
sarbatori mumoase
Trebuie sa ma si descriu? daca ma tot desenezi fami si mie plz niste ochelari ca astas eu![]()
par saten
par mediu
![]()
byeee
Eu sunt Krissy dupa cum vezi.
Ma numesc Cristina.
Replica : "Drace, iar au venit tampitii!" sau "Frichi frichi."
![]()
Parul saten deschis, port ochelari, am ochii verzi, piele alba.
Replica: Soarta, man! Nua m vreo replica...io ti-am da o idee...eu d eobicei cand nu el convine oamenilor ceva le zic Soarta si ei zic tu si soarta ta si injura!
Hm...![]()
Salut! Ma cheama Corina, dar prietenii imi spun Alice.Prietenele imi zic mereu ca sunt o fata creativa, malefica si putin ciudata
. De cele mai multe ori spun: Nu stii nimic despre mine deoarece nu sunt ceea ce par... Pe de alta parte nu imi cer niciodata scuze, sunt cam enervanta, vorbareata si cperii lumea prin comportamentul meu
Salut![]()
Ma cheama Popcorncubranza
Sau Sergiu in realitate...
Popcorncubranza - "Haide omule. Vei reusi... sper" asta e o replica folosita mai des
Cand prietenii vor sa spuna ceva la o fata, le e frica de un test, se bat cu cineva![]()
Numele meu este Khrystyna [ numele cristina "tunat"]. O replica a mea nu am.Nu port ochelari, am parul saten, am breton pe o parte, ochi albasti.Asta e infatisarea.Pe dinauntru...
eu ma consider draguta, insa pot fi si exagerat de rea.Adica sa tip, sa bat si sa injur(asta doar cu persoanele pe care nu le plac si care ma enerveaza). Am doar cateva persoane cu care ma inteleg foarte bine.Ma imprietenesc greu cu cineva. Iubesc TPU.Nu ma simt in largul meu langa persoane straine.Nu imi plac persoanele care vor sa se dea mari si care spun tot felul de replici pe care nu le intelegi(fiind fata am intalnit foarte multe astfel de persoane). Si cam atat.
Numele meu adevarat : andreea
nick name: andreyutzap
replica: wow
sau: asta-i viata.
Aa si infatisarea: am parul pana la umeri, saten, ochi albastri, slaba, destul de inalta... cred ca ajunge
PhotoIsMyLife-Bro, aseară doi tipi m-au apostat cu niște cuvinte vulgare gen:pisi, te vreau. Iar eu le-am dat mare capac de le-a țiuit!
Sau PhotoIsMyLife-Mi-am uitat aparatu de fotografiat acasă, mă duc să îl iau!
Hai ca ma bag si eu![]()
Ella.Inalta,ochi verzi, satena, par mediu cu breton pe o parte. Ochelari(firar:-l). Replica cea mai des folosita:''Tu'ti limbricu' matii''alternativ''Du-te'n comunitatea ta de limbrici''.
Abia astept sa vad comic-ul
. Succes si sarbatori fericite!
Well, wyd4ever = my name
replici:
"wtf is this?"
"no du-te tu"
"ducete-ai pe pustii"
"ma tu ma minti"
''LOL"
Emanuela-"Mata"
Stiu ca nu e frumos ce zic dar nu ma pot dezobisnui.
Pai sunt satena ochi caprui.Zambareata,zapacita,iubareata si mereu saritoare in ajutorul celor care au nevoie.
Fain.si eu am facut niste picturi, si or iesit fain.succes si tie!
Ma cheama Adelin, al doilea nume al meu.Primul meu nume este Cristian.(te rog trece-ma cu numele Kristy). Eu sunt mai nepasator cu unii si nu-i bag in seama.Eu fac glume pe seama celor mai naivi.Eu folosesc expresia "Ha ha ce gluma buna ca am uitat sa rad!"
LisaJulie întreabă: