| Loome a întrebat:

Salutare!
Dupa cum [nu] stiti, am dat un raspuns lui Cretaker.
Nu cred ca ii va veni sa creada, dar this is the life.
M-am bagat intr-o chestie: fac TPU The Movie 2 : Conspiratia.
Deci, am nevoie de numele vostru si o mica trasatura[sau un exemplu de expresie care o folositi mereu, lol]
Tin sa pun aceasta intrebare special pentru fenomenul "ma bagi si pe mine in film?".
Deci toti care raspund vor fi in "tipiu da muvi"
P. S. Deja schitez.

82 răspunsuri:
| andreea4ever a răspuns:

Uite -ma pe minelaughing

Moama ce cate baylaughing
Sau
Sa-mi bag...laughing
Pe bune acum?

Sa vedem...despre mine:sunt frumoasa:devil)...imi place sa cant:d

| foreverANDaDAY a răspuns:

ForeverANDaDAY-ori suntem golani(sau orice alt adjectiv) ori nu mai suntem sau alta expresie pe care o mai folosesc: Nu stiu din astea

| foreverANDaDAY a răspuns:

Phay si sunt inalta slabuta atletica am parul saten si o coafura gen emo si ochi verzi si sunt frumoasa (nu ca ma dau mare) am simtul umorului imi place sa ma distrez muult si sunt draguta. Vorbesc foarte mult si nu imi mai tace gura.Ma imbrac destul de sport si seman la stiulul vestimentar a lui avril lavigne (conversi, un top cu un mesaj dragut dar nu dala siropos sau sexy si niciodata un tricou simplu, jeansi de obicei rupti dar uneori nu si mulati mereu imi place sa accesorizez cu o cravata sau un colier mai lung dar nu elegant), deci cam hippie si altfel dar nu ciudat foarte street stile si mereu cu castile in urechi si uneori cu o camasa peste.
Si spun foarte des si sa moara gibilan sau lol ca daa saau daahhh
Ma cheama Iulia dar prefer daca se poate ca in comic sa ma pui ca foreverANDaDAY (daca ma bagi desigur) si ce sa mai zic dupa cum vezi am si confirmat faza cu vorbesc foarte mult si as putea sa iti mai spun multe despre mine: imi place sa imi fac prieteni, intru in vorba cu mai toata lumea si timiditatea e ceva negunoscut pentru mine, imi place sa incerc lucruri noi si multe altele de genul asta aa si ma dau pe sk8 cam ciudat pentru o fata dar mrg
Si cred ca am terminat...

| BlackAngel23 a răspuns:

Cineva-da mai taci,,, aoleu ce ma enervezitongue mi-ar placea mult sa apar si eubig grin is fata par saten cu suvite albastre si blondelaughing sa stii cum sa desenezi daca mai baga si pe mine... a si sa nu uit mai zic de multe ori : doamne ce ma poti enerva, uima ce misto! si mda infine ce sa zic big grin P. S. miar place sa apar plizz:*

| odudăcoaptă a răspuns:

Iustin-amuzant-it will be legendarybig grinpls baga-ma si pe mine(dau mita multa)big grin

| odudăcoaptă a răspuns:

Sau alta repliuca pentru mine:you are crazy, bro.sau nu imi gasesc aia, brobig grinsau cool story, bro alege tu una

| dsadasdsada a răspuns:

Eu=> "What the fu*ca? o. o" rolling on the floor) cam atat pe moment.

| Codruta a răspuns:

Codruta

inalta, par saten, ochi albastrii-verzui, sunt foarte curioasa blushing, zambareata si imi place foarte foarte foarte mult sa cant \:d/

si replica thinking " Cum? Ce? "

| Nimeni_2549 a răspuns:

Replică : Eiii da. Eiii na. laughing

| geoox550 a răspuns:

"Serios?"

| T a răspuns:

Vreau si eu!
"esti sigur?! sigur?"

| Imonettex a răspuns:

Sa incepem:simona, satena inchis, breton pe o parte, fata ovala, ochi verzi.replici preferate---:ce-mi plac glumele mele rolling on the floor hahaha; da sigur... minuuunaaat hihihihahaha...NU.
OMaaaGaaa! DingaDingaDingDalaDingala(asta cu o privire de psihopata si un ranjet maleficdevil ...Baaaiii da' Baiiii ti.am mai spus de ''n'' ori Baaaiii!
Cuuuulll!
Hopa... iar am facut. obatting eyelashes ...scarba mica:te iubesc :X rolling on the floor

| Kittyyo a răspuns:

Unii imi zic Kittylaughing Prefet kittyyo...
Replicisick"Sa mori tu?"
- Spanzura-teoh go on Scapi lumea de o prostie omeneasca.

O trasatura este ca sunt o persoana mai anormalalaughing Nu am ce face b-) Zodia patroneaza asupra mea.

| Me_5216 a răspuns:

Pai... Nu am o replica anume. Sincera sa fiu nici nu stiu ce as cauta intr-ul comic, dar in fine. big grin. Daca chiar te intereseaza uite-te prim raspunsurile mele cu toate ca nu vei gasi nimic interesant. Bafta!

| Me_5216 a răspuns:

Ohhh... acum am vazut ce ai scris

DeeaJustMe - Andreea in realitate

| HardcoreCountry a răspuns:

JustMeCandyRose...big grin Ma cheama Ancabig grin.
Expresie: Zi sa mori tulaughing; Pacat; Ce ghinion; Arde-o. laughing

| IloveCretakerIsDeadTemporarily a răspuns:

IloveCretaker - "duda/dude."
oh pi es: ai chent ueit tu bi in da tipiu da muvi

| Meli a răspuns:

Buna! Imi place ideea ta. e frumoasa happy

Meli - expresie : " Amuzant, nu? laughing "

Mult succes cu filmul!winking

| g3orgiana16 a răspuns:

Peithinking ma numesc georgyanasi sunt o fata de gasca pana cand ma enervezi:d.am ochii caprui, paril saten, port ochelaricrying si am parul intr-o parte.

folosesc expresiile:asta-i viata dai din cur si mergi ca ratalaughing
:du-te si minte pe altul.
:nu mai ai treaba:d

| g3orgiana16 a răspuns:

Peithinking ma numesc georgyanasi sunt o fata de gasca pana cand ma inervezi:d.am ochii caprui,paril saten,port ochielaricrying si am parul intr-o parte.

| lolavanity a răspuns:

Lola - Să moară Gina! o_o

| SweetAngelCry a răspuns:

Replica:frate...(si orice vrei sa zici dupa)big grin

| Hibriiiid a răspuns:

Nicoletha [chiar asa se scrie], iubesc rock'ul alternativ iar expresiile cele mai folosite sunt:
'maaaaaaaaaaaaaaaaaarsss maa:O.serios?' [cu accent pe 'a']
'Ohh God!' [cu accent pe al doi-lea 'o']

Pa-pa!

| Camelia_8424 a răspuns:

Eu vreau doar sa-ti urez bafta si astept filmul...nu tin sa "ma bagi in el"

:*:*:*

| Diiiiiia a răspuns:

Diana- am mai multe replici pe care le ultilizez.cateva dintre ele sunt,, omuleeee!,,,,, ce sa-i faci, soarta!,, in rest, sunt o fire foarte activa, urasc plictiseala, imi place sa dansez si sunt foarte incapatanata laughing

| FitsuicaDeHartieSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

JuStMeFoReVeR
Dha' LOL!
Trebuie sa mai scriu ca am majuscule offf.

| Jadis a răspuns:

Yoo! Ma bagi acolo Ivana (amuzanta, trollara pe TPU). Replicile mele: Yo, wazzap, lol, bro, hell, what the, oh my, suck my..., ce nai..., si alte injraturi laughing laughing. Ceva trasaturi zici? hmm justin bieber hater 4 ever. A da si daca vrei sa ma desenezi iti spun eu cum arat sa iti fac mucna mai usoara. Cu parul lung negru, ochii negri si o tigara in gura laughing

| Jadis a răspuns:

P. S. Mult succes la filmul tau. Foarte tare ca te bagi sa faci si tu unu. Bafta

| Buttercup30 a răspuns:

"Ba, esti nebun?"
"Sa mori tu?!"

| Buttercup30 a răspuns:

Stefi, porecla preferata ba.nane
Imi vine greu sa ma descriu, expresie foosita mereu "sa mori tu?!".