This is the life nu suna-aasa bine-n romana by puya![]()
Oricum succes si.
SunShine-"Spune SunShine"
Stiu ca o sa primesc si stupiduri dar mai bine dati nefolositor nu doare asa de tare
)
Dati inteligent ca stiti voi b-)
Totusi
)
Poti sa ma treci pe mine acolo BughY si eu mai zic tot timpu ce faci frate sau frate ce nasol omule est in incurcatura chesti din astea folosesc
Bună.
Mă numesc Mădălina. Destul de pitica
1, 60 de fapt nu 1, 57. Brunetă hmmm. ochi albastri spre gri ( poti să te uiţi la poză şi să te informezi mai mult despre aspect. )
Apreciez ce faci, si după poza care o ai schiţezi foarte ok.
Expresia cea mai des folosită de mine este : "Îmi vine rău '' - în sensul de uimire... sau "mlol ". succes la schiţă!
Sall! Ma numesc Ana (plz trecema Anutza)si imi plk sa desenez si sa castig mereu! Expresia? Pai: LOL, Nustu' din astea, Nu decat asa putin! Pupici
Andreea sau Andreea4you-de obicei: jett, logik, exact, soarta, aha cum zici tu
, ce dragut app fazacu ce dragut o pun in ori ce ipostaza
assta o face sa fie,, dragut"
Clara - te rog trece-ma cu numele normal, nu clary, claritta, clarie.
Trasatura
nu stiu.
Sunt fitoasa [asa ma considera altii] si am un grup de pr cu care ma distrez. sunt un fel de gossip girl gen uite ce spusa ala!
Imi place sa fiu personajul negativ
Folosesc expresia "lasa.ma" si "ai terminat de vorbit?"
Am eu un pr care foloseste expresia "***" ca semn de punctuatie: "am fost afara *** si acolo era una *** ba si *** era asa de buna ai de *** etc ***" nu are cont TPU da ii spunem "noname"
Sa vedem...
Nume:LoLLypupPuuupzzYou
Trasaturi fizice:
Ochi caprui, sunt bruneta.
TRasaturi morale:
Sunt amuzanta,(mereu imi place sa fac oamenii sa rada), sunt draguta mai cu toti, dar cand imi sare mustarul... fugiti din calea mea.
Expresie:"In puii mei"![]()
Sper sa iasa foarte bine!
Iti urez succes!![]()
Adelina
Haide bre ce esti asa(sau ceva cu bre)
sa-mi bag picioru ma lovi
fitar telefonul (folosesc replica asta des cu colega mea)
M-a cheama gabriela dar prietenii imi spun gabi, sunt o fire rea tupeista spun verde-n fata si nu imi prea pasa daca ranesc pe cineva. Expresii nu prea am doar din astea simple nu cred ca expresiile il fac pe om dar mai zic uneori lol si doamne dumnezeule! funda daca se poate si spre s-a apar in film
Kostika [in realitate Alex]
JEG
LOL
mars:X
Pa
sa mori tu
daca piciorul tau stang ar fi pastele si piciorul tau drept craciunul... pot sa te vizitez intre sa rbatori?
ma rog...
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: