anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scrieţi mai jos o farsă pe care aţi făcut-o colegilor de şcoală pe care nu-i suportaţi...

Eu i-am pus unui coleg în bancă, de Valenine's Day, o prăjiturică =3... doar că frişca era de fapt spumă de ras...

De atunci nu mai acceptă cadouri.

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Trebuia să primesc o găleată în cap de ziua udării, dar nimeni nu știe cum de a primit-o cea mai bună fată din clasă.
http://media.tumblr.com/......qz4rgp.gif

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Nu imi vine sa cred ca i-ai facut asta lui Robert.

| єχcєєℓ a răspuns:

Hey.

În clasa a 5 a am tras scaunul unei fete pe care nu o suportam și a căzut apoi s-a făcut de râs în fața clasei.Cu alte cuvinte a căzut ca "balega".
Interesant, nu?
sad
Eu de obicei nu prea fac prostioare.

| suităr a răspuns:

Eu i-am zis unui tembel din clasa mea că diriga' demisionează.A incceput el sa facă petrecere, si la ora de mate țipă ăla:

'' Ce mă bucur că vă dați demisia!''

Tipu' nu'i chiar prost, dar ii place sa faca pe unulhee hee

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Am schimbat pixurile identice a doi colegi între ele şi nici acum nu ştiu că am făcut asta şi că pixul lor... nu este de fapt al lor :O Şmecher, nu? yawn

| anonim_4396 explică (pentru 六兆年と一夜物語):

OMG şi dacă... chiloţii mei... nu sunt ai mei?! :O

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru anonim_4396):

Înseamnă că... te **** prea mult curiozitatea waiting

| ErrorFound a răspuns:

Aveam un mustacios care ma enerva prin a opta, mi-am pus spuma de ras si frisca in palma si i-am fript-o peste fata. rolling on the floor
Prostu a mancat-o.

| ww2Totenkopf a răspuns:

Nu am facut farse, inca.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Bate cu pungi cu lapte * Așa am reușit să ud un drapel, niște bănci, scaune, geamuri etc. *
Udăl cu apă ( nu contează anotimpul, la noi în clasă sau udat și iarna ).

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Odată am mâncat toate bomboanele din pomul de Crăciun şi de frica lui tata am pus în in locul bomboanelor pământ din ghiveci laughing
Tata a început să mănânce şi nu şi-a dat seama decât după a 3-a bomboană.
Nici nu vrei să ştii ce faţă a facut când şi-a dat seama.

| Nectarinaaa a răspuns:

Am legat cu ata o hartie falsa de 5 lei si prostul a luat-o, s-a dus la magazin sa ia o punga de chipsuri. Cand s-o platesca...hee hee