| PotcaPădurii a întrebat:

Scuze pentru a nu da teste la următoarele materii:
*religie(o materie care ocupa timpul degeaba dacă nu ai cont pe conquistador(cred ca am scris bine) și te întreabă câți ani a avut Noe...)
-Doamna, eu când m-am culcat eram creștin, dar m-am trezit ateu.
-Dacă as scrie asta pe o foaie de hârtie, dulcele meu Satan m-ar pedepsi...
*muzică(Fata de pastor odată...)
-Nu pot spune care este armura Sol major pentru ca armura=protecție în timpul războiului=război
*matematică(utilă până devine ilogică...)
-Sufăr de arithmophobie...
*geografie
-Oricum peste miliarde de ani continentele și țările vor fi altele(asta doar dacă va mai fi viață pe pământ...)
*ed. plastică
-Sunt daltonist.
Și acum comentarii la limba și literatura româna(pentru poezia Peste vârfuri... de M. Eminescu)
Comentariul 1:
Pentru M. Eminescu, timpul trecea foarte repede deoarece nu avea un Buggati Veyron cu care să ajungă mai repede la iubita sa și să primească din nou alinare...
Comentariul 2:
M. Eminescu a scris această poezie în timp ce se afla pe un câmp cu iarbă, iar acesta a avut halucinații în privința cornului, acestea fiind strigătele produse de proprietarul culturii.
Cum se învață deformările plastice și elastice la fizică:
˝Dacă îl trag pe colegul vostru de ureche, e o deformare elastică, deoarece urechea lui va reveni la forma inițială. Dacă îl trag în continuare de ureche, s-ar putea sa rămân cu urechea lui în mâna. Asta se numește deformare plastică.˝
Deci ăsta este un pamflet și trebuie luat ca atare(știu că toată lumea știa asta, dar mă gândesc că vă mai irosesc o parte din timp, așa cum mi-l irosesc și ăia care pun întrebări stupide).
Vă mulțumesc că ați pierdut ceva timp din viață citind rahatul ăsta, iar acum puteți să aruncați cu orice în mine.
Semnat, un utilizator cu creierul pierdut în cartea de franceză.

11 răspunsuri:
| Downfall a răspuns:

laughing mă bucur că mai există şi utilizatori cu simţul umorului şi amuzanţi ca tine printre atâţia alţii care pun întrebări stupide non-stop

| GhostStar a răspuns:

Spider spider spider...tongue miai citit gandurile

| ViseDestrămate a răspuns:

Cred că eşti a 7athinking

| PotcaPădurii explică (pentru ViseDestrămate):

A VI-a, oricum ai fost pe aproape...

| AnneBre a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Fata de păstor... cântecul ăsta mi-a bântuit visurile. D:

| ViseDestrămate a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Sunt mai mare ca tine big grin

| Ovidiutz a răspuns:

Pe mine un ateu notoriu ma intrebi cati ani a avut noe? rolling on the floor da-mi funda ca te sparg! x-(

| PotcaPădurii explică (pentru Ovidiutz):

Mai negociem, când te prind pe mess...
Până atunci nu dau fundă ca nu mai răspund dracii ăștia de pe TPU...

| Ovidiutz a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Bine draga mea intru imediat...:*

| PotcaPădurii explică (pentru Ovidiutz):

*te așteaptă de 7 minute...* Pe unde naiba umbli?

| Ovidiutz a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Cu iubitica si canalele stii tu rolling on the floor