Sfarsitul lumii...
*thinking*
N-am "pretina", n-am sarutat niciodata o fata, n-am condus niciodata o masina, n-am zburat cu avionul, n-am sarit cu parasuta, nu am Iphone, n-am Ipad, n-am Laptop Apple! De ce ma ia asa pe nepregatite.Lasa ca le fac in timpul ramas cam asa.Sarut o fata dintr-o masina cazuta din avion cu parasuta setandu-mi ringtonul la Iphone si jucandu-ma pe laptop.
DONE!
Idem.
Nu i-am zis ca il plac, nu m-a sarutat nici un baiat, n-am fost la club(sa-mi bag picioru')si nu mai stiu ce n-am facut
Mmmmmm,mai am 21, 11 minute de trăit.Sex n-am timp,de școală nici atât...e clar, hai un Witcher II, măcar să termin quest-ul cu mina aia plină de necrofagi.
La scoala... sper ca prima data sa treaca moartea pe la profa de mate, ca sa o vad si eu si sa am o moarte fericita.
Acum este ora 13:37.
Dar...crad ca petrecand ultima mea petrecere.![]()
Nici n-am apucat sa-mi fac petrecerea de ziua mea.
Păi barem hai să-i zis şi eu unui prost că îl iubesc. Măcar să mor ştiind că într-adevăr am zis asta cuiva.Altceva...ăăăă...păiiiii.Mă duc să beau nişte apă că în caz de vine moartea să îi spun că dacă nu mă lasă mă piş pe coasa ei
Ţi zic unui prost că-l plac şi mă prinde la. şcoală în ora de franceză... bumţi bumţiii.
Îi*
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
La scoala, tocmai in ora cand ne da test la chimie
dar nu exista sf lumii la 11 a 11 si nu mai stiu ce.dar daca vine eu ma mut in america, ca acuolo e ora 5
. funda, pls.
Cum o să mă găsească moartea? Cu o mână în fund, mâncând chipsuri și uitându-mă la telivizor
*între timp vine moartea* *se aud țipete*
-Nuuu, nu mă omorâ!
LisaJulie întreabă: