| Mangustă a întrebat:

Se zice ca azi, 11.11.2011, la ora 11:11 si 11 sec. se va sfarsi lumea!
Acum intrebarea: Pe voi cum o sa va gaseasca "moartea"? >:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumii...
*thinking*
N-am "pretina", n-am sarutat niciodata o fata, n-am condus niciodata o masina, n-am zburat cu avionul, n-am sarit cu parasuta, nu am Iphone, n-am Ipad, n-am Laptop Apple! De ce ma ia asa pe nepregatite.Lasa ca le fac in timpul ramas cam asa.Sarut o fata dintr-o masina cazuta din avion cu parasuta setandu-mi ringtonul la Iphone si jucandu-ma pe laptop.
DONE!

| infires a răspuns (pentru anonim_4396):

Idem.
Nu i-am zis ca il plac, nu m-a sarutat nici un baiat, n-am fost la club(sa-mi bag picioru')si nu mai stiu ce n-am facut

13 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Mmmmmm,mai am 21, 11 minute de trăit.Sex n-am timp,de școală nici atât...e clar, hai un Witcher II, măcar să termin quest-ul cu mina aia plină de necrofagi.

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Cu ciocolata in gura

| Cristianne a răspuns:

E a dracu', mă prinde pe veceu.

| totGumã a răspuns:

In pat! Ma ia pe nepregatite!

| HepiBăluns a răspuns:

La scoala... sper ca prima data sa treaca moartea pe la profa de mate, ca sa o vad si eu si sa am o moarte fericita.

| Frunziix3 a răspuns:

Acum este ora 13:37.
Dar...crad ca petrecand ultima mea petrecere.sad
Nici n-am apucat sa-mi fac petrecerea de ziua mea.crying

| ViseDestrămate a răspuns:

Păi barem hai să-i zis şi eu unui prost că îl iubesc. Măcar să mor ştiind că într-adevăr am zis asta cuiva.Altceva...ăăăă...păiiiii.Mă duc să beau nişte apă că în caz de vine moartea să îi spun că dacă nu mă lasă mă piş pe coasa ei whistling

| Nev?stuic?xD a răspuns:

Ţi zic unui prost că-l plac şi mă prinde la. şcoală în ora de franceză... bumţi bumţiii.

| Nev?stuic?xD a răspuns (pentru Nev?stuic?xD):

Îi*

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| xXPsychO983 a răspuns:

La scoala, invatand crying

| Andreutza1998 a răspuns:

La scoala, tocmai in ora cand ne da test la chimielaughing dar nu exista sf lumii la 11 a 11 si nu mai stiu ce.dar daca vine eu ma mut in america, ca acuolo e ora 5 laughing. funda, pls.

| MămăligăCuMuștar a răspuns:

Cum o să mă găsească moartea? Cu o mână în fund, mâncând chipsuri și uitându-mă la telivizor
*între timp vine moartea* *se aud țipete*
-Nuuu, nu mă omorâ!

Întrebări similare