| Bersek a întrebat:

Seara TPU! Deci sa va explic cum s-a intamplat:
Eu treceam linistit strada cand deodata aud o balena ca sare din lava si tipa cu zgomotul ei de delfin, dar eu ii incercam sa ii explic ca nu eu i-am luat mancarea si ca regina din castelul de langa cabana mea din Valea Prahovei a suferit o explozie de sist si i-a nu ma crezut, dar eu am scos pistolul si imediat mam suit in avion, dar pilotului ii era rau si nu putea sa conduca trolebuzul de langa parcarea de la Real-ul din Bucuresti, asa ca mam decis sa ii fac o vizita bunicii mele care locuia exact langa balena, dar ea nu intelegea ca florile sunt de fapt pentru soacra lui soru'mea si m-am decis sa scot pistolul de paintball si sa ma duc in parc unde m-am intalnit cu fratii balenei si le-am explicat ca Apache le-a furat asfaltul din fata vilei de la Dorobanti si ca eu il urasc pe Guess Who si in casti ascult nu mai Deliric dar ele nu, au crezut ca am luat trotineta si am fugit pe ascuns in spatele casei unde se jucau cele vaci, dar tot acolo era copilul vecinii mele din Valea Prahovei, langa vila din Costinesti, si i-am zis ce cauta el acolo iar el mi-a zis:
S-a intalnit cu cele 2 girafe si le-a dat de mancare si s-a suit in maxi-taxi unde a poruncit urmatoare cuvinte "Dati-mi acel pahar de intestine de mamut", el de fapt se credea la Fear Factor, dar el era fix langa casa din Mamaia unde pastea linistit impreuna cu cele 2 balene.

P:S Astazi se mai serveste inghetata?

11 răspunsuri:
| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Asta e scrisa in timpul orei de romana.CLAR!
Si da, se serveste langa vila din Prahova.

| BlackVeil a răspuns:

N-am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris acolo...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand Spitalul nr. 9!

| Fragile a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-ai luat cuvintele din gură.laughing

| Bersek explică:

Doamne Dumnezeule, este T/A angry

| AlinaaAli a răspuns:

Ce spui de un control psihiatric? sponsorizez eu!hee hee

| CautNume a răspuns:

Poti sa faci un rezumat?

| Bersek explică: