Fetele din ziua de azi se indragostesc de oricine
(Giastin fiind cel mai bun exemplu)
O_o
M-ai lăsat cu gura deschisă. Nu știam ce să mai spun :))
Păi, îmi place Adrian Țuțu, dar nu sunt atât de înnebunită după el. El trebuie respectat, atât! Cum ai spus și tu, întrebările astea gen: " Shine are idu`` lu`` Justin Bieber saw al lu`` Adrian Tutzu``? :X:X:X FwWwndha :X " sunt chiar stupide.
Giastin Bibăr, hăăă...nu, nu prea merită " respectat " :))
Dar în orice caz.
Respect, dudă!
Da, si eu m-am saturat de atata prostie. Astea sunt doar fete de 10-14 ani disperate dupa niste pusti pe care i-au vazut la tv si peste 5 ani se vad casatorite cu ei. Totusi, cred ca ar trebui impusa o limita de varsta pe site.
Nu va mai luati de Justin Biberon:((ce v-a facut? canta smecher, arata bine.peste 10 ani ma vad cu el si cu inca 3 plozi.o sa fiu pop star! o sa ma intalnesc cu Hannah Mortala si cu Seliena Gomiez.
http://i.imgur.com/HMNxi.jpg
Febra : Twilight, Robert Pattinson. Acuma febra: Justin Bieber si Adrian Tutu.
Ce naiba mai urmeaza?
@LastChance, nu se poate pune o limita de varsta din pacate. Pai iti dai seama ca, daca ar fi, ce prost ar pune ca are 12 ani? Tre' sa suportam toate tutele innebunite dupa... ma rog, intelegi tu. Mi-e scarba...
Cel mai uhor e sa ii raportam pe istea care mai zic de fanii Jb sau de tutu balerian...sau cum dracu o fi
În sfârşit, cineva.
Se pare că în ultimul timp, pe acest site (şi nu numai) s-au promovat doar întrebările de c***t.
Aşa e.
Fete între 6-13 ani care dacă văd un puşti la T.V. care se schelălăie şi lumea îl laudă. GATA! Care are id-ul lui? Da ce va mai face?
Deja se exagerează.