anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer sa fiu, sperantele mele sunt eterne si trebuie sa recunosc ca si eu sunt oarecum uimit de ceea ce-mi poate "oferi" mintea mea. De pilda, cred ca m-am vazut "printr-o fantasma" cu 5 ani in viitor, si eram in Hong Kong, la cele mai inalte etaje ale unuia dintre cele mai bune hoteluri din lume. Dar nu aici se termina "romanul"! Mai mult! In camera nu era decat sotia mea, ( care va fi Miss Univers) si dansa pentru mine,ciocnind amandoi o sampanie cea mai scumpa, iar alaturi de Pitbull, respectiv Dan balan cu nevestele dansilor, vom avea "o noapte de neuitat". BIneinteles va fi si nayer pentru mine o_O.
Eh... ce spuneti?big grintongue Nu vi s-a intamplat si voua sa aveti astfel de" >preziceri"?: Sincer sa fiu, la mine imposibilul devine posibil in majoritatea circumstantelor de acest gen sau ma rog... vor >devenihappy. Rementionez ca se va intampla probabil peste 5 anihappy.

8 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Sinceră să fiu, și eu am vise mari.

evenso
| evenso a răspuns:

Acum te-ai trezit?

| Ashadow a răspuns:

Expresia mea dupa ce am citit:
http://synapticnulship.com/......33396.jpeg

| Exilee a răspuns:

Mai adaug ca, a doua zi ne grabim ca trebuie sa ajungem pe marginea unui iaht, admirand apusul Soarelui, iar pentru mine sa arunce cu toate paharele de cele mai scumpe sampanii si cele mai bune in mine si apoi sa ne aruncam cu totii in Oceanul Pacific, unde probabil vom naufragia pe o insula si nu va trebui decat sa existe dragostea eterna :X

| 00AName00 a răspuns:

Aha.Du-te la Romanii n-au talent si castigi merele premiu.Nimeni nu mai are asa puteri ca tine.

| Weedier a răspuns:

Aha.Mai ai ceva de adăugat? yawn

| SilentSuicide a răspuns:

Este vreo problema daca mi-a fost lene sa citesc? Mda asa ziceam si eu.

| šïηηεr a răspuns:

Meriţi o ciocolată în formă de zâna măseluţă.

Întrebări similare