| PotcaPădurii a întrebat:

Singuri de Valentinu' asta? Nu disperati, am solutia:http://i.imgur.com/tQjt8.png

P. S.:Daca faceti o vraja gresita si il aduceti la viata pe Voldemort, puteti sa-i spuneti sa-i ucida pe "muzicienii" aia care ne sparg timpanele?

9 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

Soooooo funny, hahaha.

| Ţepeşu a răspuns:

*stupidslut & gay modes on*
Ar trebui sa-l clonam pe Apache sa avem toti cate unul :X:X:X:X:X:X Apacutul meu... miau
*stupidslut & gay modes off*
Ma, eu zic sa o clonam pe fufa aia de la coltul strazii sa avem toti cate una sau pe alea din calculatorul tatalui ZuZei. big grin

| MâţulMov a răspuns:

Bine, cum zici tu.
Apropo, pot sa-l torturez pe Michel Telo?

| AlinaaAli a răspuns:

Un singur lucru sa nu faceti! Sa nu o clonati pe Andreea Tonciu, in rest, treaba voastra oh go on
Si daca faceti grozavia de a o clona, mare grija la naswinking s-ar putea sa iasa in dimensiunea naturala si nu va vad prea bine!

| Polaris a răspuns:

Sex cu clone - asta nu se numește masturbare?

| eooAlexandra a răspuns:

Stevo esti tare de tot laughing

| ღzambeteintropatilaღ a răspuns:

Super solutia laughing.De unde pot lua acest "aparat de clonare"? Si cat costa?
Dar pentru tortura putem folosi si acid?

| PotcaPădurii explică (pentru ღzambeteintropatilaღ):

*mod teleshoping on*
Sunati acum la numarul de telefon 0666666666 si puteti comanda Chinezus oo la magnificul pret de 1(urmat de mult prea multe zerouri). Cu el va puteti clona si de asemenea puteti declansa o explozie mult mai puternica decat aia de la Hiroshima. Dar asta nu e tot, comandati acum si Bagheta din Lemn de Soc si va veti trezi cu gatul taiat a doua zi dimineata. Garantat! Cei care au comandat acest **** sunt foarte multumiti:"Am dat o gramada de bani pentru o chestie care nu functioneaza. E exceptional! Ocupa locul in casa, il ador!". Dar stati, daca il comadati chiar primiti gratis parul pubian a lui Cupidon. Ati auzit bine. Il primiti pe gratis.
*mod teleshoping off*
Pai mai intai ai nevoie de o imprimanta 3D... Dupa aia lucrurile se complica...

| ღzambeteintropatilaღ a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Dar daca oferim cadou "Bagheta din Lemn de Soc" unui prieten, tot noi o sa ne trezim cu capul taiat?
Apropo acea bagheta taie ne taie capul julien sau rondele? laughing