" Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac? "
Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
- Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasa. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las sa pleci.
- Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.
Mai multe gasesti aici:http://amalgammax.com/2011/01/28/cel-mai-tare-banc-din-lume/
Profesoara: -Bula, conjuga verbul "a merge "
Bula: eu merg
tu mergi
el/ea merge
Profesoara: -Mai repede, Bula!
Bula: EU FUG!
TU FUGI
EL/EA FUGE
NOI FUGIM...
Stateau o soparla si o koala intr-un copac si fumau marijuana.
La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la un rau sa bea apa.
In rau era un crocodil, si zice crocodilul la soparla:
- Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametzita?
la care soparla:
- Io si cu koala stam si fumam marijuana.
Se supara crocodilul si se duce la copac, sa o certe pe koala. Se duce crocodilul, ajunge intr-ul final, se uita sus la koala, la care koala se uita uimita si zice:
- CATA APA AI BAUT, FA?
Un cuplu, noaptea in parc, pe o banca.
Ea:
- Iubitule, scoate-ti ochelarii. Imi agati dresurile.
Dupa 5 minute:
- Iubitule, pune-ti inapoi ochelarii, ca ai inceput sa lingi banca.
Era intr-un bar, un om la care ii venea sa se beseasca.
Asculta muzica in bar si o zis sa se beseasca pe ritmul melodiei sa nu isi deie nimeni seama.Se beseste, iar, iar... apoi toata lumea se uita la el si isi da seama ca avea castile.