| Nuvăsufăr a întrebat:

Stau (sau merg) şi mă gândesc cum sfincterul dracului au evoluat unii oameni într-un aşa hal încât IQ-ul lor să fie depăşit şi de un fir de iarbă? A mă scuzaţi că insult plantele, deci la un IQ mai mic decât un pahar de unică folosinţă sau un dop de sticlă reciclat?
Cum ajung oamenii să fie aşa proşti încât să nu mai realizeze că sunt proşti şi să se metamofozeze în trolli şi troalle?
Chiar trebuie să găsesc o soluţie să-l readuc pe Darwin şi să-mi explice, dacă aşa s-au născut? Dacă aşa au evoluat în timp?
Adică pul(p)a mea există şcoli secrete ce cresc şi dezvoltă astfel de specimene? Îi cresc în incubatoare ca în SF-urile americane? Adică am câteodată impresia că-ţi trebuie o adevărată pregătire de ani buni să ajungi aşa prost...
Voi ce credeţi?

Răspuns Câştigător
| Trinitas a răspuns:

Acest gen de oameni ar fi mult mai folositori sub forma de sapun.

5 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

Guvernul e de vina pentru toate.
*ia o torta si se duce la Bucuresti*

| Arthur a răspuns:

Este de vină " evoluţia " speciei umane. În direcţia aceasta ne îndreptăm cu toţii. Cu cât mai multă tehnologie, cu atât mai puţin creier.

| Arthur a răspuns:

Apropo, firul de iarbă dacă e iarbă, nu ajută?

| ellyd a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar unii oameni devin din ce in ce mai destepti iar altii din ce in ce mai prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu se naste prost, de la unu' cu IQ-ul unui pui plouat si "no" circumvoltiuni pe creier ii imbolnaveste pe altii. Aia, cu lipici la tot ce e de prost gust si neamuzant se duc pe rapa lu mos adam.
Prostii au existat, exista, si vor exista, nu ai ce le face, eu insa ma rad de ei cu bulbuci la gura laughing ce sa le faci prostia e mai amuzanta cand nu o "practici" tu.
Lasa-i in coltul lor, ca degeaba o sa le spui ca gaina nu e rata, ei tot pe a lor o sa o tina, prostia te tine tare ca o stanca.
Ce raspuns amuzant am dat straight face