|

Stiti mesaje de La multi ani mai amuzante?big grin

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!
Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat.
E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania
Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare
La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
La multi ani! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de flori.
Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa, multa sanatate, fericire. dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.
cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea
Domnul sa-ti dea de toate
Bucurie, sanatate.
Viata sa-ti fie plina
De belsug si de lumina,
Noroc bun si La Multi Ani!
La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.
O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani, prietenia noastra inseamna pentru viata mea... cei mai frumosi ani.
Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!
La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!
cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata : dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros"LA MULTI ANI"
Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea...2006 - 3515 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadeati-ar un sac cu bani si-un bilet cu la multi ani:voie buna trai usor bucurie si mult spor! La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie.casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
Catelus cu parul cret sa ai jepul in cotet, sa ai vila cu piscina, pe Madonna ca vecina, o lopata pentru bani, la anul si la multi ani! laughingam copiat cuvant cu cuvant din telefonul mobil laughing Mi-l trimisese tata prin sms big grin whistling laughing

xoxo, mary laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează