Auziti nu e vina ei ca a distrus t/a ci vine raspunsurilor pe care le dati HEyyyy buna dimineata se numeste t/a.Totul se leaga de amuzament. Adevarul este ca mai sunt si cateva intrebari idioate dar nu trebuie sa va comportati asa cu ea!
E prima data cand aud de bancuri cu melci :|
http://i.imgur.com/x6Mbr.jpg
Știu patru/cinci cuvinte pentru tine pe care le zic de câte cinșpe ori :
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
Marș de la t/a!
@lollip0pk Voi nu vedeți ce faceți din T/A?!
Îți doresc să o sugi fericită, în continuare.
@lollip0pk Dragă, e Mişa, dacă nu observi. Ce e aşa greu să dai copy/paste? Se vede cât de nouă ești, nici măcar nu știi că această categorie e praf, din cauza voastră. Ei, și întrebările mele erau puse special la T/A, pentru amuzament. Tu ai pus o întrebare stupidă, din care chiar nu am înțeles nimic. Copilăria mea aproape s-a terminat. Lasă limbajul de 'mess' că te strică. Dacă eu vorbesc mai 'colorat' este din cauza voastră, pentru că îmi faceți nervi.
Misa ^^ in primul rand uita`te la intrebarile tale care sunt extra mega stupide . dupa aceea comenteaza. Intrebarea mea care nu a fost chiar o intrebare era pentru simplu fapt sa dau o fundita asa degeaba
. Asa ca vezi`ti tu de copilaria ta, bine? Dupa limbajul tau si dupa raspunsurile care mi le-ai dat se observa ca esti doar o copilitsa dependenta de atentie [-x trist! Si regleaza`ti limbajul ca unei fete nu ii sta prea bine sa vorbeasca asa:*. si la urma urmei ce facem din t/a? am pus o simpla intrebare
.in cazul in care nu ai observat. cam figuranta tu asa ^^ Viata placuta
LisaJulie întreabă: