anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sufăr de dublă personalitate și nu mai vreau să am de a face cu asta, dar mi se taie orice medicament, vreau să nu mai intru în contact cu Jelli. Mi-am înjurat fostul coleg de bancă de o oră, și el m-a înjurat pe mine și mi-am luat ignore adineauri, doar ca să îmi arăt simpatia față de el. Chestii normale de zi cu zi, nu?
Ce pot face să repar greșeala? Am zis să îmi dau ignore să nu mai intru în contact cu Jelli cea rea, să rămână doar o persoană. Robotul are ceva cu mine.

http://i.imgur.com/dieF8eG.png

30 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu credeam că ai un prieten imaginar. sad

| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Am trecut de vârsta aia de mult. De fapt, am auzit că cei care au prieteni imaginari sunt copii inteligenți...

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

O să-i fac copilului meu cunoștință cu vechii mei prieteni.

| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Vezi dacă o să îi perceapă.

| Ashadow a răspuns:

N-ai ce sa-i faci.U'll become a:
http://www.computerstories.net/......440378.jpg

| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Frumușelul!

| Ashadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dat macar click pe link? laughing

Da, e un frumușel, pupa-l-ar dracii!

| Ashadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca deja au facut-o.

Bine zis laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragă Jelli, s-ar întoarce roata la un moment dat și "personalitățile" tale vor vrea să devină un singur trup împrietenindu-se(tot mai bine unde-s doi). Astfel nu ai cum te ignora, că pe urmă nu o să poți da cerere de prietenie (smart TPU life).
Dă cu mixeru' prin viață să fie un mix 2 in1.

| 00AName00 a răspuns:

Omoar-o pe Jelli daca poti si asa ramai doar tu.

| anonim_4396 explică (pentru 00AName00):

Nu se poate. Dacă încerc să mă omor, o să moară ambele personalități din corp.

| 00AName00 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci fa-te slinoasa ca lui Jelli sa i se faca sila si apoi o sa plece.

| anonim_4396 explică (pentru 00AName00):

Ești inteligentă, mă mai gândesc. Să vedem.

| facepalmlol a răspuns:

Ti se taie? Da-i cu orez! Nu mai dai pe la "Wecinu Costica" 1 saptamana.

| Earthroot a răspuns:

Du-te la romanii au talent si cand te intreaba Mihai Petre ce-i cu tine, spune-i ca esti o pacienta de-a pshiholoagei ce a fost la auditie.

| anonim_4396 explică (pentru Earthroot):

Dă un link la mine, că nu m-am uitat big grin.

| Earthroot a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu conteaza, doar du-te! Va fi incantat sa te vada.
Nu uita sa-ti arati talentu!

| Maddutzakiss a răspuns:

Buna in primul rand de ce ai pus jelli la nume daca tu vrei sa scapi de ea gandeste-te ce nu ii place ei sub nici o forma si exact asta faci asa poti scapa de ea daca ea este re iar tu trebuie sa fi buna si tot faci inversul a ceea ce prefera ea bafta funda?

| anonim_4396 explică (pentru Maddutzakiss):

De ce am pus Jelli la nume? Pentru că una e Jelli, alta... Jelli. Sunt două eu-ri în corpul meu (sau mai multe).

| Maddutzakiss a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles cu numele eu nu am crezut in chiestia asta pana la fata asta de care ti-am spus deci pe monica nu o suportam ne certam ne injuram iar ramona imi era cea mai buna prietena dar sti ce nu inteleg eu la ea cum de aveau doua nume diferite?

Pentru că erau două persoane diferite captive într-un singur corp. Foarte interesantă psihologia asta. Deși postarea era în glumă, vezi categoria.

| Maddutzakiss a răspuns (pentru anonim_4396):

Vreau sa spun ca m-am certat cu ramona deoarece cand ii spuneam ei un secret stia si monica si de aceea preferam sa nu ii spun dar intr-o zi i-am spus un mare secret nu ma puteam abtine iar a doua zi toata clasa stie si cand am intrebat-o a spus ca ea nu a spus nimanui ca monica a spus tuturor si am luat-o de par spunad-ui ca e o porcarie nu exsista monica mai tarziu m-am dus la ea sa ii cer scuze si a iesit spund-umi ca ramona nu mai exsista si ca monica va ramane pe veci si asa m-am certat definitiv cu ea si ma gandesc cateodata ca din cauza mea a devenit rea definitiv sau poate m-a mintit si este incontinoare si ramona in acel corp? nu stiu ce sa mai cred cu chiestia asta daca exsista sau nu

Personalitatea multiplă chiar există, dar ori are probleme și are nevoie de un psihiatru, ori căuta scuze să facă mișto de tine. Ce tare ar fi dacă ar fi așa și la crime, să fac o crimă și doar o personalitate să fie vânată de poliție.

| Maddutzakiss a răspuns:

Am avut o cunostiinta care suferea la fel ca tine de dubla personalitate se numea ramona iar cealalta "persoana" din corpul ei se numea monica iar cand vorbeam cu ea imi spunea ca e ori monica ori ramona si eram foarte mirata pentru ca monica si ramona erau complet diferite nu imi venea sa cred ca este aceeas persoana la tine cum este? aveti acelasi nume?

Mai râzi și tu din când în când, că m-ai făcut și pe mine big grin.

| šïηηεr a răspuns:

Mănâncă miere cu ketchup, dăă, doar aşa scapi.

| anonim_4396 explică (pentru šïηηεr):

Adică o să elimin prin fecale lichide spiritul din mine? Nu de alta, dar cineva chiar mi-a spus că postul la creștini are, pe lângă rolul de dietă, și unul de curățare spirituală prin interzicerea a ce face rău. Și cred că e același principiu.

| šïηηεr a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi în miracol. Dacă nu crezi, e BLASFEMIE!