| DaVà a întrebat:

Sunt curios cat de newbies sunt cei de printre noi. Vreau sa-mi fac o parere despre voi.
1.Parazitii sau BUG?
1. a. Daca ai ales Parazitii: Arde sau Am comis-o din nou?
1. b. Daca ai ales BUG: Limbaj de cartier sau Strazile?
2.Bob Marley sau Ini Kamoze?
2. a. Daca ai ales Bob: Ganja gun sau No woman no cry?
2. b. Daca ai ales Ini Kamoze: World a Reggae sau World a music?
3.Nirvana sau Bon Jovi?
3. a. Daca ai ales Nirvana: Lake of Fire sau alta?(n-am chef sa-mi amintesc inca o melodie)
3. b Daca ai ales Bon J: It`s my life sau Runaway?
4.Rammstein sau Motorhead?
4. a. Daca ai ales Rammstein: Ich Will sau Amerika?
4. b. Daca ai ales Motorhead: Smiling like a killer sau Ace of spedes?
5. Burn sau RedBull?
5. a. Daca ai ales Burn: Burn normal sau Burn Tropical?
5. b. Daca ai ales RedBull: RedBull normal sau Sugar free?

Cam asta e tot.Nu sunteti obligati sa raspundeti la toate intrebarile, dar va rog nu deviati de la subiecte si nu alegeti alte trupe/produse.

34 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

1 BUG Mafia - Strazile
2 Kamoze - World a Reggae
3 Nirvana - Smells Like Teen Spirit
4 Rammstein-Ich Will
5 RedBull normal

| Holocaust a răspuns:

1.Paraziţii:Vreau să vă doară
2.Bob Marley:No woman no cry
3.Nirvana:Rape me.
4.Rammstein:Zerstören
5.Nu consum chestii cu gust de urină.

| CastraveteMurat a răspuns:

1. Paraziții - Arde
2. Kamoze - World a reggae
3. Nirvana - Smells like teen spirit
4. Rammstein - Ich Will
5. Redbull...normal. :3

| DaVà explică (pentru Holocaust):

Tocmai am zis sa nu deviati de la subiect.Deci cea cu Parazitii si cea cu Rammstein nu se iau in considerarewaiting.
Vezi ca se cheama INI KAMOZE, cu un "Ini" in fata...

| RoxiiSiAtat a răspuns:

1.Parazitii-Arde
2.Bob Marley-No woman no cry
3.Both

| Woodenpints91 a răspuns:

Paraziţii (Arde e cea mai distrusă melodie a lor, mai ales că o cântă cu homalăul ăla cu pubian pe faţă), deci melodiile mai vechi.
Reggae nu ascult.
Motorhead - Ace of spades
Nu-mi place energizantul. E pentru pzde. Prefer berea.

| DaVà explică (pentru Woodenpints91):

Arde si Griffo sunt singurele melodii care nu-mi plac.Restul sunt bune, dupa parerea mea.

| Holocaust a răspuns (pentru DaVà):

Şi ar trebui să-mi pese? Ai pus nişte...reguli,eu le-am încălcat. N-am ales una din piesele propuse de tine, pentru că sincer, prima e praf, iar a doua are nişte versuri care chiar nu mă impresionează, aşa că am ales alta.La Rammstein să spunem că aş fi ales Ich Will. E bine acum?batting eyelashes
P. S.: La faza cu Ini Kamoze ai greşit persoana.

| DeeaHere a răspuns:

1. BUG
1. b. Limbaj de cartier
2.Bob Marley
2.a.Ganja gun
3.Bon Jovi
3. b. It's my life
5. Burn
5.a.Tropical

| IMC90 a răspuns:

1) Parazitii : ''Fara resentimente''
2) Bob Marley : ''No woman no cry''
3) Nirvana : ''The Man Who Sold The World''
4) Motorhead - Ace of spades
5) O bere rece la sticla de 500 ml +
Energizantele sunt pentru gay

| GhostStar a răspuns:

1. Bug-limbaj de cartier
2.Bob ganja gun
3. Bullet for my valentine-waking the demon
4.Rammstein-Amerika
5.Cola/bere

| DaVà explică (pentru Holocaust):

AAAAA... n-am gresit nicio persoana... Ini Kamoze se cheama artistul, nu stiu ce este acel Kamoze.

| Holocaust a răspuns (pentru DaVà):

Ăăăă, ba ai greşit persoana. N-am zis nimic de Ini Kamoze.Eu l-am ales pe Marley. Burn!

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

1.Parazitii-Am comis-o din nou[de fapt, e F"ck you Romania, dar nah]
2.Bob Marley-No woman no cry[buffalo soldier]
3.Bon Jovi-It's my life[livin' on a prayer]
4.Rammstein-Ich Will love struck
5. Burn-Both.
4.
5.

| Dumnezău a răspuns:

1. N-ascult cele doua trupe, dar daca as fi nevoit as alege "Am comis-o din nou", ca "Arde" e o cocalareala penala si vomitiva.
2.Ganja Gun
3.Nirvana-Aneurysm
4.Rammstein-Ich Will
5.Nu consum asemenea pizdisme, vandute sub nume de energizant. Sfantu' Ciucas!

| DaVà explică (pentru Dumnezău):

Sper ca glumesti cand spui Ciucas, nu? Cum puteti consuma asemenea sh*t-uri fra`? Cred ca Ciucas, Noros, Neumarkt si Bergenbier sunt cele mai proaste beri cunoscute din Romania.Berile bune care se vand in Romania sunt:Golden Brau, Carlsberg, Bavaria, Ursus si Heineken

| Dumnezău a răspuns (pentru DaVà):

Ciucas la doza e bere buna, Ciucas la pet e slab si cam posirca. Orice bere la doza are un gust mai bun, daca berea e ori buna, ori mediocra, in alte ambalaje.Nici Bergenbier nu e chiar asa posirca, acolo intra Bucegi, Noroc, Neumarkt(gustul tare si amarui!), si orice bere care vine la pet de 2, 5.Iti dai seama cat de penibila e o bere si dupa reclama, Neumarkt le bate pe toate.Si Timisoreana e destul de buna, cea mai buna e Holsten.

Dupa parerea mea, cea mai buna bere din Romania este Heineken.

| Dumnezău a răspuns (pentru DaVà):

Heineken e daneza, doar ca o vand in Romania.Beri bune de productie romana nu prea sunt.

| IMC90 a răspuns (pentru Dumnezău):

Heineken se face la Ciuc, sub patent. Fabrica de la Ciuc a fost cumparata de Heineken

Berea la doza e buna, dar cea la sticla (de sticla) bate tot.
Recomand : Heineken, DAB, Ursus, Ciuc si Beck's. Inainte era foarte buna Tuborg dar acum nici sa speli cu ea pe jos nu mai poti. Bergenbier era buna (dar au facut-o varza) si Hopfen Konig (nu stiu daca ai prins). Dupa ce au cumparat fabrica de la Ploiesti cei de la Stella Artois, au continuat sa faca Bergenbier si bagasera la un moment dat Hopfen Konig (dar nu stiu de ce nu se mai face)
Cand cumperi bere, regulile de aur sunt :
- sa fie la sticla de sticla (preferabil)
- sa nu fi stat in soare
- sa aiba EP>13 (dar gasesti greu asa ceva)
- sa nu fie d-aia la 330 (sau cat reaq au sticlele alea mici), ca e pret dublu in raport cu cantitatea.
Berea la pet la 3l la pret de 2, 5 e buna cand o imparti cu baietii pe bordura, acasa nu merita. Oricat lauda astia petul, nu tine berea, se strica...

Ursus, GoldenBrau si mai era una, dar imi scapa.Sunt beri romanesti bunewinking

| IMC90 a răspuns (pentru DaVà):

Ursus e cumparata de Perroni. Habar n-am cum e cu GoldenBrau dar Ursus nu mai are capital romanesc.

| Dumnezău a răspuns (pentru IMC90):

Esti maestru berar, de stii si despre EP? Stiu ca alea cu EP mare au si hamei mai mult, da' na, am ceva dubii, ca stii reclama la Neumarkt "de la hamei pus din greu"( laughing ), si nu sunt sigur ca un EP mare ii da si berii un gust mai bun.Berea la sticla, presupun eu, este innobilata si de ambalajul in care vine.Ciuc e buna la doza, dar ma enerveaza cheita aia pe care au atasat-o la capac. Tuborg inca mai are ceva in ea, zic eu, e buna.Hopfen Konig habar n-am ce e, dar stiu ca, acum niste multi ani(2002-2003 cred) era foarte buna Gambrinus, aia bere, acum s-a cam stricat.Bergenbier era buna, pana au inceput cu reclamele penale; daca ai o reclama penala ca bere, sigur ascunzi vreo ceva.Berea la 330 e pentru femei, sa bea si ele ceva in cantitati mici, cat sa nu se imbete.Trei litri deja e taranism, zic eu, e bun insa butoiul de 5 de Heineken.Berea la 2, 5 se rasufla in fix 35 de minute, daca n-ai baut-o pana atunci, e gata, de aia si merge sa le iei vara, prin fata blocului, sa le dai gata repede.Petul merge cand e multa lume, dar macar sa nu fie Bucegi sau Noroc, ca alea-s vome.

| IMC90 a răspuns (pentru Dumnezău):

''Esti maestru berar'',

Am cateva sute bune de litrii la bord, poate 1000 (asta numai de bere). E normal sa incep sa le disting chiar foarte bine.
Romanilor le-a intrat in cap ca berea trebuie' sa fie amara, dar eu am baut in strainatate niste beri exceptionale, mult mai bune decat astea romanesti, si nu erau amare.
Ideea e ca sticla tine cel mai bine gustul, cand bei o bere la sticla e foarte apropiata de calitatea la care a fost imbuteliata. Cand e si sticla rece, e o placere sa tragi bere dupa bere laughing Apoi vine doza, si doza tine bine dar metalul acela da un gust specific berii, pe care-l remarci mai ales cand mai ai putin pe fund. Plasticul nu tine nimic, o cumperi la 30% din calitatea la care a fost imbuteliata.

| DaVà explică (pentru IMC90):

Este adevarat ca plasticul nu pastreaza berea bine, dar faza e ca asa ne-am invatat noi romanii, si cumparam numai d-aia la 3l.Nu stiu cum e faza aia cu ce ramane la fundul dozei, ca beau numai pana la marcajul ala de "0, 5l". Nu stiu de ce, dar mereu am baut numai pana acololaughing. Din strainatate am baut si eu Bavaria(care e considerata o bere buna in Romania), si o bere de la o fabrica locala de acolo. Vreau sa spun ca Bavaria, avea culoarea pişatului ala de dupa 2 beri, pe langa cealalta care era de un galben frumos, si era muuuuuult mai buna decat aia.Bavaria parea chiar o Posirca pe langa berea aia. S-a nimerit odata sa se intersecteze vacanta mea cu un festival al berii din nordul Italiei.Acolo am baut de la bere blonda, la bere neagra, la bere "roscata" si de la bere simpla, la bere cu lamaie, la bere cu ghimbir pana la bere "Green Fairy". Nu recomand berea "Green Fairy", ca te faci PRAF din 2 beri.Nici n-apuci sa te incalzesti la baut ca nu mai poti sa-ti rostesti numele.

PS:Ai incercat vreo data bere cu coniac sau cu vodka verde? Am auzit muuuult despre ele, dar n-am incercat. Zi-mi si mie despre a 2-a daca ai baut.

Nu-i bai, mie-mi place sa ma omor cat mai tare, eventual pana nu ma mai pot tine de podea de cat de beat sunt.
Si, cine zice ca nu poti sa te imbeti din bere nu stie ce zice. Asta, sau nu stie sa bea (ca normal ca nu te imbeti din 2 beri baute in intervalul a 4 ore)

Ma...berea "Green Fairy", e un amestec de 70/30 bere+absinth.Gandeste-te ca aia foloseau absinth "Permod" care are 80 de grade.Si mai retine ca acel 30% era diluat cu putina apa.Cum sa nu cazi pe jos din 2 beri d-astea? Cine bea 2 beri in 4 ore?

Eu daca vreau, beau absinth sec, nu-mi place sa-l pun in bere.
A, ca-l sting cu bere asta e alta poveste. Eu nu sunt adeptul amestecurilor si a cocktailurilor, pana si vodka o beau seaca.

Sa fiu sincer, nu gasesti abtinth "Permond" original.Gasesti facaturi la 50 de grade, sau vodka verde(o tampenie). Stiu ca in Moldova, se gasea acum ceva ani un tip de absinth care avea 75de grade, dar e departe si e si scump drumul pana acolo, si nu merita sa te duci pentru 2-3 sticle. Un absinth mai tare gasesti la un pub in Galati, dar e 50 de lei shot-ul(meeeerita). Anul trecut a fost un prieten de-al meu in Olanda si a adus de la amsterdam(a furat)o sticla de absinth de 90de grade(nu stiu exact cat avea). Aia a fost cea mai tare bautura pe care am baut-o.

Se importa la greu marci straine, dar se gasesc doar la distribuitori sau in Bucuresti