| DaVà a întrebat:

Sunt curios cat de newbies sunt cei de printre noi. Vreau sa-mi fac o parere despre voi.
1.Parazitii sau BUG?
1. a. Daca ai ales Parazitii: Arde sau Am comis-o din nou?
1. b. Daca ai ales BUG: Limbaj de cartier sau Strazile?
2.Bob Marley sau Ini Kamoze?
2. a. Daca ai ales Bob: Ganja gun sau No woman no cry?
2. b. Daca ai ales Ini Kamoze: World a Reggae sau World a music?
3.Nirvana sau Bon Jovi?
3. a. Daca ai ales Nirvana: Lake of Fire sau alta?(n-am chef sa-mi amintesc inca o melodie)
3. b Daca ai ales Bon J: It`s my life sau Runaway?
4.Rammstein sau Motorhead?
4. a. Daca ai ales Rammstein: Ich Will sau Amerika?
4. b. Daca ai ales Motorhead: Smiling like a killer sau Ace of spedes?
5. Burn sau RedBull?
5. a. Daca ai ales Burn: Burn normal sau Burn Tropical?
5. b. Daca ai ales RedBull: RedBull normal sau Sugar free?

Cam asta e tot.Nu sunteti obligati sa raspundeti la toate intrebarile, dar va rog nu deviati de la subiecte si nu alegeti alte trupe/produse.

34 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru DaVà):

Berea neagra de la Silva iar e buna, m-am cinstit aseara cu vreo cinci doze, uitasem cat de tare e, poa' sa-i puna orice in ea, cat timp nu dauneaza, berea neagra ramane buna.Desi aici, tot aia de la Guiness e miezu'!

| Dumnezău a răspuns (pentru IMC90):

Ai 22 de ani, si pui un "poate" in fata tonei de bere baute. You are not worthy of calling yourself professional drinker.Nu trebuie sa fie neaparat amara berea, eu vreau mai multe grade, si-s linistit, dar nici s-o dea in ceea ce numesc eu pizdisme, cum e Redd's cu gust de lamaie. Mie imi place cel mai mult la sticla, prima gura de bere, simti ca e cea mai buna din toata sticla.Metalul ala de la doza, da acelasi gust si la suc, si la orice altceva, zici ca bei ceva ce are rugina, dar eu mentin parerea, si zic ca daca nu e de la romanasii trepanati, si o bere la pet (1L) poate fi decenta, apropiindu-se de placerea si senzatia unei beri la doza.

| DaVà explică (pentru IMC90):

Eu n-am vazut "Permond" pe piata.Am vazut o data, un "Danni", dar era rosu, si ala rosu` nu prea-mi place. Oricum, e cel putin 150 sticla.

| Чернобыль a răspuns:

1.N-ascult Rap.
2.N-ascult Reggae.
3.Nirvana-Lithium
4.Rammstein-Ich Will
5. Burn normal