| ioana2001 a întrebat:

Sunt fata, dar totusi ma joc cu jucarii clar de baieti. A, dar imi plac si lucrurile de baieti. Este normal?

15 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

E foarte bine! si eu m-am jucat cu papusile pana prin clasa a -7-a! Multi imi ziceau sa nu ma mai joc dar imi placea! apoi le-am lasat, am inceput sa ma joc cu baieteii!

| anad a răspuns:

Este normal daca esti o fire mai baietoasa. S-ar parea ca esti inca destul de mica(ai cumva 9 ani?) si nu este nimic gresit in faptul ca inca te mai joci!

| hândel a răspuns:

Atâta timp cât nu ne faci competiţie la fete, e ok.hee hee

| RUMBURAK a răspuns:

Bineinteles.

| Anileda a răspuns:

Cand eram mai mica si eu ma jucam cu masinute, si ma urcam in toti pomii, eu eram baietoaica.

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Eu la 4 ani faceam treaba mica precum fratele meu si ieseam pe strada cu camasa tatei. Nu are nimic. E ceva normal.

Pa, pa.

| カルメン a răspuns:

Aveam o prietena care se tundea ca baietii se imbraca precum baietii si nu cred ca este vreo problemawinking

| oanna_7222 a răspuns:

Eu cand eram mica ma jucam numa` cu masinute. iar acum imi doresc cat mai mult sa am una. dar adevarata.

| AndreeA9120 a răspuns:

DhapzZ

| SEAL a răspuns:

La varsta ta cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi placeau papusile barbie cand eram mic. le invidiam pe fete pentru astabig grin serioslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este normal. Am si eu o prietena care seamana cu tine si s-a dovedit a fi lesbi...trist nu?sad

| dddddadada a răspuns:

Nu.

| Kaya_1133 a răspuns:

Nu chiar, o sa te transformi in baiat.

| sika_7240 a răspuns:

E ceva normalhappy. dar cand vei creste tot masinile o sa ti placa si noua papusilehee hee) daca ma intelegi