| ToXicx3 a întrebat:

Test de Imaginatie big grin :

1. Imagineaza-ti ca coduci un Mercedes cu 160 km/ora. Pierzi controlul volanului. Usile se blocheaza. Franele nu mai functioneaza. Nu poti iesi din masina si nu o poti opri. Te indrepti in viteza spre o stanca si mai ai putin si te izbesti. Ce faci?

2. Seara, o femeie a terminat de citit cartea, a stins luminile si s-a dus la culcare. Dimineata, dupa ce a citit in ziar ca o corabie s-a scufundat si toti pasagerii au murit, femeia s-a sinucis. De ce?

Astept Raspunsuri Caat se Poate de Creative big grin

Cel mai creativ funda:X:X

Răspuns Câştigător
| MoonLight a răspuns:

1. Pierd controlul volanului, usile s-au blocat, franele nu mai functioneaza AJUTOOOOR! Volanul incepe sa se rasuceasca singur, pedalele se apasa singure. Eu raman socata fara cuvinte! In fata vad o stanca MAREEEEEEEEE ajutooorcrying x_x. Masina mea e bantuita ori sunt eu proasta si nu stiu sa conduc! Who caresoh go on acum eu sunt victima!straight face. Oke, no hopes now.incep sa plang ca vaca pana imi dau seama ca am uitat sa ma fardez si ca sunt mega ciufulita.ma uit in oglinda si incep sa ma gandesc ca daca masina se izbeste de aseasta stanca si eu mor in accident in cine stie ce pozitie, daca ma ciufulesc ce fac?!straight face Blonda din mine incepe sa proceseze *Loading.in curs de procesare*, dar se desteapta bruneta din mine. "Roxano misca pe bancheta din spate".ma gandesc de 2 ori la asta si zic "wtf:O".imi dau 2 palme si repet" nu fi proasta si nu te mai gandii la prostii". Ma duc in bancheta din spate pun capul la cutie si ca din minune apare Superman in fata masinii si o opreste...wow :o!
2. Pentru ca a citit o carte in care un om isi poveste propria intamplare. El povestea cum a fost o excursie si ca in urma unui val urias o corabie s-a scufundat si toti pasagerii au murit. Cand si-a recitit manuscrisul acesta a facut infarct, iar fisu a gasit acest manuscris si fiind foarte suparat din cauza mortii tatalui sau acesta a blestemat cartea si automat cartea blesteama cititorul care in urmatoarea zi dupa citirea cartii citeste ziarul. (a mentionat asta la sfarsitul cartii, iar editura VALUL MARE a uitat sa scoata acest ultim capitol din carte urmand ca in urmatorii anii sa devina una din cele mai cunoscute carti blestemate din lume!)

12 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

1.Spun: Doamne, macar du-ma-n rai. dupa ce masina s-a izbit strig:
Auch!
2. Iubea corabiile...

| Kazimir a răspuns:

1.eu am Audi nu Metz si il conduc cu 200 km/h si fara permis. nu am cum sa pierd contorul volanului ca sunt profesionist, masina e misto si noua deci e imposibil sa mi se blocheze usile si am placute de frana noi si abs deci frana functioneaza perfect. ce fac? ma duc sa`mi vizitez bunicii
2. femeile nu stiu sa citeasca decat carti de dragoste deci sigur nu a citit ceva thriller sa se sperie, motiv pentru sinucidere. s`a sinucis ca s`a dus singura la culcare ca e urata si nu gaseste barbati; sa aiba cin sa o f... cat despre corabie si pasagerii morti: e o poveste despre piratii care vanau ciori (rromi nu pasari) in apele Somaliei
ps. destula imaginatie pentru tine? sau am fost prea direct?

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

1.Am doua airbag-uri, deci mi se rupe
2.Ca asa i-au spus vocile...

| Fragile a răspuns:

1.Sar pe geam.
2.Cand a stins luminile a stins sursa de lumina de pe acel port iar cum nu mai era lumina, corabia s-a scufundat.
Sfarsit.

Răspuns utilizator avertizat
| BastetReloaded a răspuns:

1.se va lasa cu sex
2.o citit "Titanic"

| kiky278 a răspuns:

1.Incep si imi fac rugaciunea daca nu am o ranga ca sa ma arunc. Daca ma rog ma rog sa se opreasca subit masina! Apoi zic amin
2.Pentru ca asta scria in carte (titanic cumva?)Sau poate in carte scria maine vei afla ca s-a intamplat acest lucru in realitate si te vei sinucide si ea nebuna va face acest lucru
3.nu mai e

| Wonderland a răspuns:

1. ma trezesc din vis laughing sau imi spun rugaciunea
2. femeia avea pe cineva drag in corabia aia?

| Caricatură a răspuns:

1.Sparg un geam si sar.
2.Probabil acolo era un prieten sau o ruda de-a ei.

| CutenessOverLoaded a răspuns:

1.Nu mai am nicio speranta...Sigur mor...Asta mi-am dorit din totdeauna.
2.Sotul ei era in corabie.(Poate chiar si copii/copilul)sad

| Mauve a răspuns:

1.O sun pe mama si imi iau ramas bun.laughing
2.Cititul e mortal.

| AyaStormhold a răspuns:

1.o sun pe mama si ii zic sa faca coliva si sa invite prietenii.
2.si doar stiamca cititul e mortal nu poate scir pe cartile alea :cititul dauneaza grav sanatatii.