| Bastet a întrebat:

TPU, vreau să mă fac şi eu rockeriţă. Cum se face asta?

Răspuns Câştigător
| giuly a răspuns:

Roakerii sunt satanijti va urasc si s nu va mai vad p aici ca nu stiu ca v fac retarzylor voy atzy trebuie exokizatzi dava dracu de posedatzi

18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Imbraca-te in negru, pune-ti cel putin 10 cercei in ureche, ia-ti o chitara...si zdrobeste-o

| Bastet explică:

@OnlyOneKidoO

asta arată că nu mai sunt amuzantă...

| giuly a răspuns:

Am râs cu lacrimi

| pinguinuVerde a răspuns:

Ai nevoie de o freză de depravat, o chitară electrică şi trebuie' să fi fanatic, of course, dacă nu eşti deja.

Răspuns utilizator avertizat
| LastChance a răspuns:

Trebuie doar sa stii sa dai dan cap fata si sa suporti durerea cand iti tai venele. Dar da ce vrei sa ascultzi asa kva fathaa? Nu ai auzith de Salam, regele la manele?

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Pai trebuie mai intai sa te dai cu, capul de peretii apoi vine totul de la sine

| Gumã a răspuns:

laughinglaughing.de ce ai pus`o la T/A ca eu o i`au ca pe o gluma :p

| EVERYBODY a răspuns:

Tot ce îți trebuie sunt niște plete, un gât flexibil și niște muzică bună în player. Restul vine de la sine.

| EVERYBODY a răspuns:

@Nico...și chineza e mai ușor de descifrat decât ce ai tastat tu acolo. Știi, câteodată, scoala e bună, ar trebui să încerci.

| FucktheSystem a răspuns:

Bine ca macar incerci... ce sa faci, asculta muzica si dupa totul vine de la sine

| Serena1993 a răspuns:

Eu increc de 4 saptamani sa devin manelista dar.

nu pot.

| αndï a răspuns:

Fai economie la sapun si da-mi o frunte in buric big grin o sa afli totul dupa big grin

| JustBeHappy a răspuns:

De ce vrei sa te faci rockarita? e foarte frumoasa si muzica pop

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Asculta niste muzica rock si dupa o sa-ti dai seama. Rockerii nu sunt satanisti sau alte de-astea. Unii sunt chiar simpatici (me and some friends) big grin tongue

| Freakquency a răspuns:

Giuly in legatura cu raspunsul tau... nu cred ca rockerii sunt satanici straight face esti rasist/a nu toti sunt ca Tokio Santz happy cunosc un rocker si este destul de sensibil. Acum in legatura cu intrebarea : studiaza chitara electrica sau ma rog la ce instrument vrei sa canti, daca esti vocalista este altceva, cum sa zic dezvolta-ti vocea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce îmi plac ăștia care au răspuns serios...

| Nico_5717 a răspuns:

Heyy`. LastChance Aia`i Emo Solo`. Frate`. Sa fii Rocker`. nu prea stiu`. Eu`s Rapperiţă`... Dupa` me`. ar fi asa : sa fii mai cu capul in nori...Sa fii Mai. nu stiu`. Doar Sa asculti Rock Si cred K iti Vei da seama`. :dbig grinwinking