O papusa Barbie in marime naturala de preferabil vie asemanatoare cu asta: http://www.cumberlandnews.co.uk/polopoly_fs/me-model-1.278969! image/3177047941.jpg_gen/derivatives/wholeColumn/3177047941.jpg dar Mosule sa stii ca nu ma deranjeaza una si mai frumoasa:D
He he...*malefic mode on*
Hei Mos Craciun nu exista! muahahahahaha
e doar un personaj fictiv inventat de niste netoti
*malefic mode off*
muahahahaha
Pe asta ti-l pot da si eu, nu e nevoie sa il strici pe mosul din treaba, daca nu ajunge la mine, o sa iti mai dau unul
Pai o sa vinas intai mosul la mine si pe urma la tine, e bine asa? da lasa ca daca tot vrei ca cadou un sut, iti dau unul ca e pacat sa nu indeplinesti dorintele
De unde stii? n-ai dovezi nu cred! eu i-am zis anul trecut mosului sa-mi aduca un vibrator albastru si el mi-a adus un vibrator roz deci...nu exista fiindca Mos Craciun stie tot
El considera ca jucariile albastre sunt de baieti, asa ca ti-a dat roz pentru ca stia ca esti fata, deci pana la urma ai dreptate ca stie tot!
"Vreau sa am inima!"
( Omul de Tinichea, Vrajitorul din GOz)
Inca imi mai amintesc povestea aia.
O citeam pe VeCeu la 10-11 ani.
Ok. E bine asa...
Si cand vi la mine sa imi dai sutul eu ti-l dau pe Mikey Mouse.Ca Donald nu mai e pe stoc
Asa e frumos, sa ni se indeplineasca dorintele amandurora.
Ok
dar pe goofy cine mi-l da? sa stii ca eu nu pot dormi pina nu il vad pe goofy, fara el nu iese treaba
pe donald mai vedem, poate o sa il primesc la aniversarea de cincizeci de ani
Poza o poti printa, dar persoana o poti dezgropa daca e mort, doamne odihneste-l, daca e viu rapeste-l
Nu stiu cine ti-l da pe goofy. Negociaza cu @VacutzaRoscata ca doar ea a pus intrebarea. Poate ti-l da ea
*mod de psihopata dupa Alice*
ESTI NEBUNA?!?!?* Cum sa fie Alice Cooper mort? E cel mai tare. El e eighteen intodeauna.Nu trebuie sa moara! Si daca totusi moare ce ma fac?
*mod psihopata intelijenta dupa Alice*
Daca tot o ajuti pe Balonashee cu sutul in fund, ma ajuti si pe mine sa il rapesc pe Alice?
Te platesc bine.
*nu te jignesc, e doar mirare
Ok m-ai convins...Merry Christmass!(sau cum se scrie ca am uitat si nu am chef sa dau un sarci pe Gugal!
Ok, tocmai saptamana viitoare sunt acasa (e vacanta:uraaaa
) asa ca stabilim data, ne luam banda de psihopati
dupa peripetii si inainte la villa lui ALICE. Nu e nevoie de plata, tocmai am castigat la loto
LisaJulie întreabă: