Theron Humphrey este un fotograf american care s-a decis sa isi foloseasca talentul pentru a spune povestea oamenilor obisnuiti, fiecare fascinant prin detaliile care il compun. In fiecare zi, a publicat pe site-ul lui inregistrari audio si 91.540 de imagini.
Dar in timp ce lucra la “This Wild Idea” a mai avut timp de inca un proiect foto: cat de bine si-ar putea tine catelul lui Maddie echilibrul? Puteti vedea o parte din rezultatul cu adevarat amuzant mai jos. Mai multe fotografii aici.

Alexandra - TPU
Nu mă încântă exploatarea animalelor (nu știu cât de fericit a fost câinele în toate acele poziții), în schimb, site-ul lui oficial...cu toate acele povești este cu adevărat delicios - ingenioasă idee.
http://thiswildidea.com/
Super cainele! Cainelui meu i-ar sta bine imbracat un superman si poza sa fie modificata ca si cum ar zbura.
Foarte reusite pozele!![]()
Eu am doi perusi, si nu am un loc anume unde sa le fac poze, dar imi place sa ii fotografiez dormind! Sunt asa dulci!
Eu am un Pufulete dala mic
ii fac poze in wc cand trag apa. Dar nu pateste nimic...Am vrut un caine mare ea sa muste pe oricine si m-am ales cu un pufi...trebuie sa scap de el
Saracul animal. Cum a indraznit sa-l puna in roata Audiuului? -_-"
Xoxo, Zummy ♥
LisaJulie întreabă: