Tu unde ai face poze cu animalul tau?

Tu unde ai face poze cu animalul tau?

Theron Humphrey este un fotograf american care s-a decis sa isi foloseasca talentul pentru a spune povestea oamenilor obisnuiti, fiecare fascinant prin detaliile care il compun. In fiecare zi, a publicat pe site-ul lui inregistrari audio si 91.540 de imagini.

Dar in timp ce lucra la “This Wild Idea” a mai avut timp de inca un proiect foto: cat de bine si-ar putea tine catelul lui Maddie echilibrul? Puteti vedea o parte din rezultatul cu adevarat amuzant mai jos. Mai multe fotografii aici.

Alexandra - TPU

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu mă încântă exploatarea animalelor (nu știu cât de fericit a fost câinele în toate acele poziții), în schimb, site-ul lui oficial...cu toate acele povești este cu adevărat delicios - ingenioasă idee.
http://thiswildidea.com/

| Musique a răspuns:

Eu i-aș sugera să facă următoarea poză pe hornul casei.

| DrugFree a răspuns:

Super cainele! Cainelui meu i-ar sta bine imbracat un superman si poza sa fie modificata ca si cum ar zbura.

| AikkoxD a răspuns:

laughing

| Fiction a răspuns:

laughing saracul caine

| Xtadelo a răspuns:

Super poze laughing

| W3R4 a răspuns:

Foarte reusite pozele!winking
Eu am doi perusi, si nu am un loc anume unde sa le fac poze, dar imi place sa ii fotografiez dormind! Sunt asa dulci! love struck

| Brâncuşi a răspuns:

In tren, se capteaza un peisaj montan fain, si este o senzatie placutahappy.Voi?

| DarkBlood32 a răspuns:

Hai ca e tare!winking

| Anonima264 a răspuns:

Ce poze tari!

| iKeel a răspuns:

laughing). Ce câine tare.

| Brâncuşi a răspuns (pentru iKeel):

Intrebarea a fost unde iai face poze minunatului tau caine, animal, nu cum sunt cainii sau pozele.

| iKeel a răspuns (pentru Brâncuşi):

Mai bine nu te băgai, că tu ai scris acolo, dar n-am înţeles nimic.

Mai bine nu-mi comentai... Că te-ai făcut de râs.

La cine m-am facut de ras? Ia vezi ca de la o vreme injurii cam des si devii enervant, si ne tratezi cu indiferente pe noi userii in general...

| iKeel a răspuns (pentru Brâncuşi):

Se vede că de la o vreme te bagi în seamă cam mult în seamă cu mine, şi vrei să mă enervezi, înţeleg că eşti enervant, şi vrei să-mi arăţi şi mie, cu toate că nu ştii ce înseamnă a înjura, te faci de râs, poţi să mă laşi în pace acum, îţi dau voie.

Prietene,eu pe acest cont nu am injurat in viata mea, am avut un limbaj decent, dar cand am intrat la tine m-am speriat rau, ai multe injuraturi, ca iti tai capul cu toporul...si multe altele, si da, nu stiu sa injur deoarece am 7 ani dacasa, asa ca o lasam la pace si asta este, cedez eu primul.

| piTiCcu a răspuns:

Foarte GENIALE pozele!
Mi-as dori un asemenea caine, sa ma amuze.

Pa, pa. happy

| TheTimeKiller a răspuns:

Eu am un Pufulete dala mic rolling on the floor ii fac poze in wc cand trag apa. Dar nu pateste nimic...Am vrut un caine mare ea sa muste pe oricine si m-am ales cu un pufi...trebuie sa scap de el

| IncorrectUsername a răspuns:

La mare.

| lSummerl a răspuns:

Foarte tare

| ana233 a răspuns:

Pe casa. rolling on the floor

| Klews a răspuns:

In beci.

| Amy240 a răspuns:

Eu si animalul meu la Turnul Eiffel. Un vis implinit happy

| AnNaa67 a răspuns:

In livada, in parc...La plaja, in locuri linistitoare.

| ƒαηтαѕу a răspuns:

WowlaughingPartea cu mașina cand e el în roată e tare răulaughing

| Slendăriț a răspuns (pentru ƒαηтαѕу):

Pai eu as face poze cu animalutul meu intr-un loc foarte linistitor.Nu stiu ce parte li s-a parut comentatorilor celorlalti atat de amuzant.

| Sweety25 a răspuns:

In roata de la tractorlaughing)))))))

| Georrggy a răspuns:

Ce fain imi place ultima poza

| Zipix a răspuns:

happy happy happy Ce poze super. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Respectele mele fotografului. big grin big grin big grin

| Schizzophrenia a răspuns:

Saracul animal. Cum a indraznit sa-l puna in roata Audiuului? -_-"

Xoxo, Zummy ♥

| TheFireZone12 a răspuns:

Cred ca urmatoarea poza ar trebui facuta intr-un copac sau un loc inalt.

Întrebări similare