| TatSergiu a întrebat:

Uitati, m`am decis sa ma intorc pe TPU... da stiu urmeaza sa imi spuneti (de ce te`ai mai intors) si din astea. m`am intors pentru unii carora le placeau comicurile mele pentru ca sunt cativa [se stiu ei...] doar ca m-am gandit ca am nevoie de un program nou! big grin ma veti ajuta voi fara laude si >critici:
nu va cer tare mult,,, un program(nu online) cu care sa fac niste comicuri mai bune! Mersi de intelegere!
________________________________________________________ asul

7 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Mă-ndoiesc că o să le faci mai bune doar pentru că foloseşti alt program, da' poţi să foloseşti GIMP, Corel Painter, Paint tool SAI sau Photoshop. Oricum nu contează ce foloseşti dacă lucrezi doar două minute la ele -_- Sauuu ai putea să faci animaţii în Flash ca să mai vedem şi noi ceva nou sub soare (Gahhh, cu cine-mi bat capul...)

| NoChanceForUs a răspuns:

Tipule,ca să faci comicuri bune,foloseşti degeaba orice program de ultimă generaţie,pentru că mâna ta tot rahat va desena. Aici e nevoie de mâna domnului, deci roagă-te, fiule.

| SociallyDepressed a răspuns:

Esti pe T/A duda, aici nu oferim ajutor.

| AcestaEsteUnContCaOricareAltContDePeTpu a răspuns:

Astia toti care sunteti cu comicurile puteti pleca de la t/a la comics
bye bye

| Pajurã a răspuns:

Hmmm... Paint *ZAMBESTE*, Photoscape si mai rar Photoshop.

| emima a răspuns:

Bine ai revenit pe site

| clopotika_3516 a răspuns:

Mah eu sunt de pootin timp aici p TPU dar as vrea sa ma lamuresti cu ce faci tu de faptbig grin vreau rasp taw...PWP:X:X