Le weird moment cand crezi ca lumea o sa se sperie dar toti ori dau logout ori rad...
Lumea e retardata...
Pft,ai descoperit şi tu asta abia acum? Geez, pe 4chan găseşti multe GIF-uri de genul.And yeah, I'm a 4chan newfagg candyass.
Lawl songofanalsexwithacandle m-ai facut sa lolez greu sa mor eu daca nu.
But i lieks 9chan aaand 4gag both even if 9chan iz a litttttle biitt for hapoeh ghei people.
Ce dracului sunt astea? Te-ai tâmpit? Mulţi se cred taare, tare englezi. Bă, înţeleg că România nu e cum vă doriţi, dar observai că niciodată nu aţi avut o limbă impecabilă, fără cuvinte englezistice, doar din cauza prostiei, mereu încercând să copiaţi altceva de la altcineva, pur şi simplu aiurea. Engleza e engleză, româna TOT română şi nu tot engleză... Clar, e clar că nu vă e, dar măcar pe net să mă repet dacă în realitate nu mă mai obosesc, deoarece îmi complexez neuronii.
Materiale jalnice, exprimare jalnică, nickname jalnic, ** jalnice, pronunţare jalnică probabil. Va trebui acum să-ţi mulţumesc pentru aşa-zisul ghid prin care mi-ai dat un motiv destul de bun astfel încât, să-ţi pot tasta o morală de toată românescimea. Nici nu ştiţi bine româna şi băgaţi engleza ca fraierii. Mă întreb câţi ani aveţi!
A, nu e tot. "Fachiu, PinguinuL." Aa, şi de asemenea, pe cei asemeni lui.
Tl; dr
Http://i.imgur.com/SOLb5.gif