Daca te referi la profa de engleza
HORROR!
Daca te referi la monstru ala de 3 metri, fioros, cu suflet rece, fara pic pic de mila, ce are dinti ca un rechin, gheare luungi, umbla cu lanturi trase dupa el, cu voce de fantoma, si cu ochii de pisica, atunci nu nu mi frica![]()
![]()
Ce? L-ai vazut? E aici? Stiam eu ca ma urmareste! Da repede un par si niste chiloti noi ca pe astia i-am udat!
Nu mi-e frica nu mi-e frica de bau bau. hei hei hei :))
http://www.youtube.com/watch?v=Bpto5bXGqHg =))
Daaaa, nu ma vezi ca tremur
. S-o credeti voi. Nuuuu, nu mi-e frica de bau-bau. Si de ce sa-mi fie frica de cineva care nu exista?
Depinde! Daca e profu de mate cu siguranta DA.La orele lui imi vine sa ma bag sub banca si sa nu mai ies de acolo[ah de as putea fi invizibila la orele lui]
NU deoarece acesta este doar un mit p care parintii il folosesc pentru a`si cumintii copii!
Si nici macar cand eram mica nu am crezut`o p mama cand imi spunea:fi cuminte ca daca nu te ia babau![]()
pa, pa
Doar daca e profu de mate...sau profa de fizica...sau profa de istorie sau de desen cand le vad pe alea imi vine sa vomit![]()
Pai in primul rand nu este bau-bau
si in al 2lea aceasta fobie nu este de bau-bau ci de intuneric
Dar sa nu imi spui ca tu daca ai fi intr-o camera fara lumina noaptea singura nu ti-ar fi frica
Nu, nu imi e firca. ilinka14SarbatoriFericite raspunsul tau este foarte amuzant.
Conteaza de ceea ce intelegi tu prin bau-bau.cu siguranta este o persoana sau un lucru hidos de care ne este tuturor frica.
LisaJulie întreabă: