Mata.
Daca tu vrei...Du-te fa curat.
Noo. azi e randul tau
Ok...Replici d'astea foloseam in clasa I.
Du-te fa temele ca maine nu mai primesti FB.
PS sunt a8a
Nu se vede.
Uita-te in poza mea de profil
...Daca tu esti aia, eu sunt pisica.
Ghinion.
Sa mori tu ca nu sunt eu aia?
Sa moara mamicu tau.
Sati moara ce ai in pantaloni! nu te mai uita acolo. eu ziceam de telefon
Sunt fata...Lol! 12 sau 11?
Ce vreti sa va zic mai mult de atat am 14 ani sunt a 8a
Dovedeste! Inafara de poza de la profil.
Da,si eu sunt in clasa a 14-a
Cum sa-ti dovedesc. cu ce?
Skype, mess (ce include webu`)
Bine ok, aia e sora mea eu sunt a 5a am 11 ani.si care-i problema?
Mwahaha T/A won madarfacar.
M-am prins dupa glumele tale ca esti mica... Daca erai a8a includeai tu ceva de mesaje, gloss, etc.
Mda ai dreptate... de eram dreak mai mare loam mai mult la bio decat un 6 nesuferit
Aşa mai vii acasă! Asta explică multe! Degeaba spui că ai 14 ani că dai răspunsuri de 11 ani! Dacă tu manaci dimineaţa, la cină (!?) fructe de mare..., ce să mai zic!
Comportă-te corespunzător varstei tale, că nu ai nimic de pierdut Mai bine un copil de 11 ani deştept decat o adolescenta de 14 ani proastă!
Nu mai minti!
*blablabla.oua*
Multumesc de sfat. nu esti ca altii...
Ma lasi odata in pace n-am chef sa ma cert cu tine
Thank you for the futile information!(sper ca in clasa a 8-a stii ce inseamna "futile" sau "futil" dar pentru copchilasii care se vor da destepti si ma vor raporta pentru limbaj obscen inseamna:inutil, nefolositor).Dar ce discutie pe seama varstei tale este mai sus...se cred astia maturi si ca cica folosesti replici imature...sincer nu vad mare maturitate la 14 ani.Of ce ma oftica lumea de azi.Tot trag replici ca altii is prosti si nu stiu ce si totusi isi pun mintea cu ei.Ca si ateii care nu cred in Dumnezeu dar vorbesc despre el mai des decat crestinii.Pfff si intr-un final trebuie sa-mi pun si eu mintea cu voi:oameni buni doar nu credeti ca a cautat prin adancurile facebookului ca sa gaseasca o poza pentru profil sau pe google.Vi se pare poza facuta de un fotograf profesionist de credeti ca nu e ea cea din poza? Mama-mia ce filosofez pe anumite subiecte care nu merita atat atentie.BTW nu trebuia sa mai precizezi ca acum esti cristinnaEU ca doar nu suntem orbi.
P.S.:Se scrie "mă-ta" nu "mata".M-am saturat de----->We are writing how we want, f*ck grammar.
App sunt eu mica dar imi dau seama ca esti plictisitor. m-am oprit la Thank you for the futile information! daaaaaa inteleg ce inseamna furile futil
Eu plictisitor? You didn't see my wild side, girl
And do not have to see Pops
Am citit ca ai 11 ani...Girl, I am disappointed.Nu minti pe site-uri ca nu-ti va fi bine. Sper ca ai observat ca suntem foarte critici.
Mda
Gata. ies ca trebuie sa fac tema la mate paaaaaaa tuturor
LisaJulie întreabă: