| qLoveSmileღ a întrebat:

Va rog, ajutati-ma!

Am o problema foarte mare!

Am mancat fasole si am baut Fanta de struguri, si vreau sa ma duc la baie! Dar nu pot ca in baie s-a inchis epurila cu Gogu. Am auzit niste tipete, si dupa era o liniste de moarte. Crede`ti ca s-au omorat intre ei?

Dar...In fine.

Nu asta era intrebarea, ci... CUM SA INTRU LA BAIE? Mentionez ca tin in mine de 2 ore si un sfert. Am vrut sa ma duc la vecinu`, dar, nu pot ca este ora 2:57! Am alergat prin casa, am tipat, dar nu mai pot sa ma mai tin! Ce ma sfatuiti in cazul asta? Ce sa-i spun lui epurila si Gogu sa iasa de acolo? straight face M-am gandit sa il chem pe @Cîrnat ca sa vina cu niste carnati.

Voi ce ziceti?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*Chuck Norris mode on*
-Lasa ca-i scot eu de acolo!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Esti sigura ca sau omorat si nu au facut altceva?batting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| lizy12iul a răspuns:

rolling on the floor)))ce faza tarerolling on the floor))) in fine poti sa le spui ca ai nevoie la baie ca esti pe stoptonguelaughing sau sa spui ca suna o fata si intreaba de el si zisa ca suna imediat ca sa ieasa de la baie sau te duci afara intr-un tufis laughing da ai grija ca poate dai de altcevalaughing sau tipa in gura mare FOOOOCClaughing) sau spune ca ii cauta cineva la usa si daca niciuna dintre metodele astea nu merge fai in punga si arunc-o pe geam. poate o dai la cineva in caprolling on the floor)

| ċønŧraśŧ a răspuns:

Poti sa faci pe tine, sau sa iti faci nevoile intr=o oala/ tigaie ceva!