| Arthur a întrebat:

Vând pământ pe Lună pentru lunatici! Cine licitează? Acceptăm la troc fundiţe, cravate şi papioane.

Răspuns Câştigător
| last_9432 a răspuns:

Pai funtite n`am...Dar.iti dau toate paioanele lu tatibatting eyelashessi cravatele daca promiti ca imi opresti si mie un locsor cat de mic, deci facem afacerea?

14 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Vin si eu si ofer tot, plus blana mea(o licitez)hee hee care se incurca mereu din cauza ca nu am pieptanlaughing

| Barajag a răspuns:

@Gabrielătongueoate gasesc si eu pe cineva sa ma pieptene, daca nu te imputernicesc pe tinelaughing

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Vreau Mare Tranquillitatis(e pe lângă locul aselenizării), ofer similar pe Marte, Mare Sirenium, ce zici, te bagi?

| Tourniquet a răspuns:

Eu, eu, eu! rolling on the floor

Sunt lunatica b-). vreau pamant, aer, apa. ca sa pot traii pe Luna, pe Pamant e aglomeratie rolling on the floor.

Funditele care mi le pun in par sa ma arate ' cute ' laughing.
Cravata lu bunicu smug
Si papionu' lu taticu rolling on the floor

| JeSa a răspuns:

rolling on the floorofer toate trei, nu mai să împac şi capra şi varzabatting eyelashes

| Bishop a răspuns:

Lumeeeeeee, luumeeee! Bine aţi venit la fundiţomania! Sef licitaţieee, Arthuuuur! Aplauze!

| DraIneR a răspuns:

Moaa sa vedeti ca scapam de criza vindem pamant pe luna smugsmugsmug

| multimoak a răspuns:

Fiind un loc pentru lunatici, eu iti dau toate gandurile si visele mele ca sa primesc un loc de 10m/10m.
Desi daca ar fi sa primesc locul si sa raman fara vise, nu as intelege ce as mai cauta acolo laughing
Dar totusi vreau locul sa-l fac cadou pentru alta lunatica happy

| Casiana a răspuns:

CU cat ma plateste oare seful pe "luna"?laughingca sa stiu daca licitez sau nulaughing

| Ferenin a răspuns:

Care vindeti pete negre pe soare? Vreau sa cumpar vreo 2, 3 ca am auzit ca-s ieftine!

| tim a răspuns:

Da gratis smiley, pe marte. si da si certificat de urbanism, extras cf, tot

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin la licitatie pe la 3 dimineata. Ofer toate funditele mele si cravata cu care s-a spinzurat bunicul cind l-a refuzat bunica fara sa-si faca test de sarcina in prealabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt saraca, n-am nimic din ce ceri. In schimb, iti garantez ca am mare nevoie sa merg pe luna. In acest mod, iti voi face mai usor cu mana si-ti pai posta o dedicatie(sa te-nveti mine!) : http://www.youtube.com/watch?v=6dJurBil-bM