| ĐǿŁŁY a întrebat:

Veti intra mai rar pe TPU acum ca incepe scoala?

21 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Eu da. E adevarata ca in timul vacantei am mai mult timp pentru TPU si cred ca se observa asta.In timpul scolii o sa intru cand nu am teme multe si nu am foarte mult de invatat sau la sfarsit de saptamana. Oricum nu o sa va las eu singuri pe voi ca imi sunteti cu totii dragi.Va pup.

Răspuns utilizator avertizat
| Serena1993 a răspuns:

Deabia am timp sa inv dar sa mai intru si pe TPU?

ei bine.cand am timp dar cu siguranta mai rar

| Razvan a răspuns:

Normalhee hee
TPU e pentru timpul liberwinking
O sa predau stafeta in curandbig grin

| Tourniquet a răspuns:

Voi intra in fiecare zi pe TPU, dar din pacate voi sta 30 de minute.hee hee Iar in weekend voi sta mai mult. happy
Deci nu, nu intru mai rar. happy

| maryana5 a răspuns:

Nuu normaal ca nu! tocmai imi faceam planuri sa chiulesc de la liceu ca sa stau pe TPU oh go on

| Pho3nix a răspuns:

Desigur ca nu.
Intru in fiecare zi ca de obicei. Doar ca nu asa ca`n vacanta.

| Диана a răspuns:

No way! O sa intru la fel de des. happy

| ღm0tzataaღ a răspuns:

Depinde de cate teme amstraight face... dar cand voi aveam timp sigur ca intruhappybig grin

| cristianorudi7 a răspuns:

Poate

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Nici decum! voi avea destul timp sa intru pe TPU

| JsBeibDOLL a răspuns:

Intru pe TPU, daca vreau si daca am timp.Recunosc ca nu cred ca voi avea mult timp, dar sper ca da.

| Simona a răspuns:

Pai cred ca voi intra mai rar, ca doar stii cum e... teme, chestii, dar cand voi putea o voi face mereu cu placere.

| al3xxandra a răspuns:

Nu ...nu TPU-ul e viata mea nu pot sa stau nici o zi fara sa intru

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Dasadsadsad din păcate! Am un program foarte încărcat la școală și trebuie să învăț mult, dar de 2-3 ori pe săptămână îmi voi face timp și de TPUhappy!

| Gabrielle16 a răspuns:

Sper sa mai am timp si de pc... o sa intru in weekend sigurwinking!

| Necunoscută a răspuns:

De pe la mijlocul lui August, m-am cam plictisit de aceleaşi întrebări banale, fără rost, deci am intrat mult mai rar. Când o să înceapă şcoala, o să fiu mult prea ocupată cu învăţatul, ca să mai intru să vad alte 100 de întrebări idioatewinking Clasa a 8-a, păzea că vin!laughing

| purpleice a răspuns:

Cred ca da, sigur nu o sa mai am atata timp la dispozitie, dar o sa intru cand o sa am timp.

| icsulescu a răspuns:

Da. Dar in week-end recuperez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, logic.In vacanta am stat 5-6 ore pe TPU si la scoala de abia daca am doua ore la dsipozitie!

| Ionutzz97 a răspuns:

Din pacate dasad