anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati auzit de comuna "Mocrea"?[nu sunt sigura ca e comuna... da in fine]
Ati baut celebra "Apa de la Mocrea"?
V-a placut?laughing :-&

10 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Ce e apa?
Eu beau doar Voronskaya.

| HepiBăluns a răspuns:

Pune aceasta spectaculoasa,mirifica,uimitoare,ămeizingă,minunata,spledida,interesanta, nemaipomenita intrebare la categoria Batuti de soarta, Tristi si Sinistrati.

Hepibăluns iti multumeste! devil

| Captive a răspuns (pentru HepiBăluns):

Nu m-am prins...raised eyebrows
*robotel tampit*

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Eu am auzit doar de comuna Jilava,Sacadat,Pizdulina,Ursiu,Serbeni, Gherla,Mitocani,Malbarro,Adrian,Casva,Pulilea, Zmeurici, Cumasatur etc.

| HepiBăluns a răspuns (pentru Captive):

Pentru cei care au picat Bac`ul si au luat 3.80 la testele initiale: ce e asa amuzant la intrebarea aia? ce e asa spectaculos la ea? de ce mama mea ai pus`o la trivia/amuzante doar ca sa-ti dezlegi tu un mister de mosnegi?

Asta a fost ideea. Waw, n-am stiut ca-s in halul asta de neinteligibilastraight face

| ViezurE a răspuns:

Mocrea nu erau eugeniile alea de prin 2005?

| Captive a răspuns (pentru ViezurE):

Nu stiu thinking* majuscule *

| Mary24 a răspuns:

Ii apa aia care pute a basina saulaughing?

| Captive a răspuns (pentru Mary24):

Da laughinglaughinglaughing*roboteeeel *Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

| Mary24 a răspuns (pentru Captive):

Cand eram ff mica si i-am zis la tata ca pute a basina si nu imi placee!