| Fârsâna a întrebat:

Voi ce intamplari amuzante la scoala aveti? laughing laughing
Eu de exemplu am sa va fac sa rad cand o sa va spun asta:
Intr-o zi la ora de biologie, s-a intamplat totul.La biologie am o profesoara mai in varsta de 50-55 de ani, asa...si clasa noastra este putin nebunatica si o vad asa mai batrana ca sa zis si la ora ei mereu bufnim in ras.
Deci,in aceea ora a predat lectia " Albina ".Ne-a explicat ea ce ne-a explicat pana a ajuns sa spuna un lucru atat de amuzant,incat si cel mai cuminte copil din clasa a ras(cu larimi).
A zis asa(ne spunea si apoi am scris):
" Copii, aceasta este albina.In interiorul sau prezinta un aparat special adaptat la lins si supt." rolling on the floor rolling on the floor
Mierea dragilor, mierea sa nu va ganditi la altceva rolling on the floor
Deci voi aveti ceva amuzant de povestit?

12 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Aș putea citi un roman în timpul alocat citirii poliloghiei ăsteia pe care tocmai ai scris-o.

| AikkoxD a răspuns:

Trebuia să râd? Ţi se pare că şcoala e amuzantă? mie nu.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Nu-mi irosesc timpul pentru a citi porcăria aia ce ai scris-o acolo.

| Cristianne a răspuns:

Mno,mai mult de atât nu poți?

| Alexakos a răspuns:

Pe noi cand ne apuca nebunia in clasa ne apuca pe toti o data... dar in cele mai multe cazuri luam baloane si le unflam si trageam cu amandoua mainile de gura balonului si iesea de zici ca parca se besea... sau intram in clasa si cu un pai si boabe dintr-un copac, dinalea mici (acum fiecare cu ce poate si cu ce are) trageam in tabla cand el scria. sau mai zicea un cuvant ciudat care noua ni se parea amuzant si ne bateam joc. sau ne bateam cu apa in clasa. dar bine ca depinde de ce profesori ai. ca noi ne-am batut si cu prezervative in clasa. aruncam de la unu la altu. totul iti vine nu poti sa planuiesti. dar bine ca tu din cate se pare esti prin clasa a 2 a? a 3 a? ca mie unu nu mi s-a parut amuzant. daca va spuneau despre spermatozoizi si ovarele feminine si cum se fac copiii cred ca erati toti la pamant de ras.

| robijam a răspuns:

La mine in clasa e unu care in ora de istorie isi bate joc de profa si cand vrea sa i dea 3 incepe sa urle sau sa i zica rugaciuni cu intonatie ca la biserica de faci pe tine de ras cand incepe.Sau are ala o poezie in fiecare ora acum reproduc ce zice:
"Dom' soora ma lasati la baie? "

| violetajustme a răspuns:

La ora de biologie profesoara noastra tot in varsta 50-55 de ani a facut nenumarate glumite cu noi printre care adora sa spuna bancuri ....eu una am ramas socata nu puteam sa cred la ce se gandeste ea si cat tupeu a avut sa o spuna la o clasa intreaga.bineinteles noi nu am ras la banc ci de profesoara

-de ce nu se angajeaza femei la abator?
R: - pentru ca cum pune femeia mana pe carne, os se face!

| xXteLOVEscXx a răspuns:

Din viata noastra?

Daca e asa atunci este asta:

Eram la scoala si un coleg de al meu s-a izbit in banca mea si a dezmembrat-o (i-a cazut fundul...cred ca stii ce vreau sa spun)!

| AnonimDeOcazie a răspuns:

Dacă eram în clasa a şasea poate râdeam.

Grupa pregătitoare.

Nici chiar tu nu eşti aşa de nemilos.

| MayaWantsCookies a răspuns:

Hahah,
Sunt multe...
Acum o saptamana, un coleg a adormit intr-o pauza si noi il tot piscam, tipam la el si nimic. Asa ca ne gandim toti ceilalti, de nebuni ce suntem, sa ii zgaltaim banca si ii clatinam scaunul. Tipam toti ca disperatii " cutremur, cutremuur!" si unii care faceau pe calmii, dadeau indicatii. A fost farsa la nivel de scoala, ca ne'a fost complice si cel ce suna din clopotel laughing Si ii auzeam pe toti din scoala alergand pe hol panicati si urlau ( altii mai serios, altii mai cu haz de necaz ).
La cum tropaiau, daca statea rezemat de ceva chair ziceai ca se clatina scoala rolling on the floor Si profa de religie se inchina si isi facea rugaciuni ca si capitanu' de pe Titanic, totul bun ..pana a venit dirigu' :l
Alta data cand a adormit acel baiat, i'am indesat pufuleti unde incapeau, am scris cu marker pe ochelari, i'am vopsit parul cu acuarele in sus ca un arici, i'am pus buretele plin de creta in san. vai de el rolling on the floor
Si la religie, facem misto de profa, ca de, rugaciunea merge numai inainte de teza. Si incepem unii sa dansam pe " i'm sexy and i know it " altii pun pe telefon acel efect horror screams pff si unii se pun in genunchi si zic alah, alah.
Sau acum un an, in clasa a 6-a la o sedinta cu parintii ne'am adunat toti de la etajul unu la geamuri cu ce aveam : jeleuri lipicioase si mult iaurt. A fost bataie cu Casa Buna rolling on the floor. Vine mama la mine: cei cu 7 la fizica? eu si alti 3 prieteni : splash! cu danone.
Intr-o ora de engleza ne-am adus toti oglinzi si ii dadeam profei cu lumina in ochi happy
Cand s'au certat doua prietene si era si dirigu' de fata, una din ele a zis " tu, sa pleci din viata mea!" La care dirigu' : Aaaa, ce frumos, cand ati facut nunta? eram lesinati de ras :0
Ahh ti'as putea face romane aici!