| LolNope a întrebat:

Voi ce jocuri tampite jucati la scoala(fumatul sau copiatul temelor nu e joc)?
Noi, ca si exemplu, furam mopuri de la femeile de servici(nu prea stiu sa le pazeasca, sincer) si tinem unul de un capat si altul de celalalt.
Dupa ce avem cam 12 mopuri, suntem multi care le tinem de capete si le punem unele langa altele(cam asa: lllllllll) si doi se urca pe mopuri.
Apoi ne plimbam prin scoala strigand:
Traiasca presedintele(nu Basescu, fereasca Dumnezeu)!
Si asta e unul din putinele noastre jocuri tampite...
Voi ce jocuri jucati?
PS.:Nu incercati chestia cu mopurile daca in scoala voastra notele la purtare se scad usor, mopurile dupa vreo 3 incercari se cam rup...
Daca o sa va treziti cu 7 la purtare nu imi voi asuma responsabilitatea pentru acea nota...

8 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Acum găseşte o persoană care să te creadă că tu faci chestia cu mopurile.

| LolNope explică (pentru Fragile):

Vrei sa faci o vizita la scoala mea?
Vezi ca e cam rau famata in oras...
Scoala nr.4 din Radauti...
Daca ai curaj intra...
Multi au intrat si n-au iesit...
PS.:Facem si chestii mai rele decat cea cu mopurile, vrei exemple?

| Iolss a răspuns (pentru Fragile):

Mare dreptate tongue Fara suparare, D33aADeschisCutiaPandorei, nu prea pot sa cred asta, de fapt cred ca nimeni.
Repet, fara suparare!happy

| NevăstuicăxD a răspuns:

Noi suntem dracii şcolii.

| andru8700 a răspuns:

laughing Noi la scoala suntem cea mai galagioasa clasa.In pauze ne jucam lapte gros, sau cand e frumos si fetele si baietii jucam fotbal. P.S.:Sunt clasa a8-a. Un coleg, laughing a fugit din ora lu diriga cu ea in clasa, era cu spatele si el a fugit si dupa ce si-a dat diriga seama mai plecase inca trei.I-a sunat pe parintii lor dar nu s-a intamplat nimic.Sau la ora de desen,cornul era sa o loveasca pe profa in cap laughing). Baietii, se joaca sau de fapt aruca cu mere si cu cornuri in clasa, iar anul trecut i-a pus diriga sa varuiasca ei laughing ce caraghiosi erau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru andru8700):

La noi la o ora de desen chiar au nimerit-o pe profa' cu un pix.

Întrebări similare