Până la ora 1, am ştiut ce am făcut.
De la ora 1, nu mai ştiu nimic şi nici nu vreau.
Nu am petrecut pe TPU.
Am petrecut cu bucate alese, muzică şi băutură (mai precis 1 pahar de vin roşu, 1 pahar de jidvei şi 2 de şampanie). Şampania aia m-a ţinut trează până la 7 şi-un sfert.
Pai eu am jucat CS, am baut 1 pahar de vechea romana (mare), 3 de martini(mediii)si 3 de whisky, am pocnit de am afumat orasul
Nu prea interesant... De la 9 la 11 am baut 7 pahare de cola si 1 cafea, aveam atat energie incat am facut de 3 ori curat in camera iar apoi am facut din nou dezastru.
Pe la 11 a venit cireada de colegi sa ma ia afara sa dam cu petarde.
Ne-am plictisit si am venit la mine acasa unde am jucat remi pe bautura, nu aveam cine stie ce alcool in casa decat 4 doze de bere si o sticla de vin.La final am ajuns sa beau 2 doze si 3 pahare de vin.
Cand s-a facut 12 am iesit toti afara sa ne uitam la artificii si sa deschidem o sampanie. Apoi am plecat sa colindam... Nu ne-a primit nimeni decat vecinii mei care sunt niste ciudati. In loc sa ne dea bani ne-au dat vodka, dar nu s-a plans nimeni.
De atunci nu mai stiu nimic, doar ca azi m-am trezit cu durere de cap.A trecut dupa 1 aspirina si niste suc de portocale de la mama.
Tu cum ai petrecut-o?
LisaJulie întreabă: