| Ralp a întrebat:

X : Eu vara nu dorm b-) Eu : Dar cand dormi? thinking X : Fmm, fgm angry. Meritam asta? sad :-

Răspuns Câştigător
| hSh3ad a răspuns:

Doarme Iarna laughing

17 răspunsuri:
| RoByTzU123 a răspuns:

Nu inteleg intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu meritam el este un prost care este si el la televizor si se da mare cu asta nu? Ce enrvant i cu fraza : Eo varaa nu dorm! De acord?

| WhatheWow a răspuns:

E un idiot X!

| Xtadelo a răspuns:

laughing
Chiar asa? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Filipjack a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai mare dreptate e o porcarie nu o melodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Filipjack):

O tiganeala de prostie de nici -1 generatie. Enervant idiot de pute. Uitat-e la farsa lui sa vezi ce prost era aia cu fatalaughinglaughinglaughing,...

anonim_4396

O tiganeala de prostie de nici -1 generatie. Enervant idiot de pute. Uitat-e la farsa lui sa vezi ce prost era aia cu fatalaughinglaughinglaughing, ...Merci ca esti cu mine! Sper ca nu raporteaza nimeni ca suntem toti de acordbig grinbig grinbig grinDbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Si m-am saturat, deci chiar m-am saturat...peste tot numai asta aud...sa vezi la noi la scoala unde numai asta AUZI

Nu inteleg de ce le place tuturor... daca tot asa o tinem, pot sa zic: "La multi ani Rromania sau Tzigania"

anonim_4396

Sa vezi la noi inainte canta disperat-ul de Gelu Nosa, Nosa asivuselmemataa na su stiu eu bine cum se scrie acum cand canta toata clasa am picat langa teracota cu lacrimi in ochi si cu mainile la urechi. State-a pup si nu suportam toto tremuram!

anonim_4396

Am gresit cam mult scuzebig grin...

| iKeel a răspuns:

Eu iarna nu dorm. Nici vara.

| CastraveteMurat a răspuns:

Eu dorm. Până la 12. Iubesc somnul.

| Rockărița a răspuns:

confused.

| Musique a răspuns:

Eu vara fac nani.

| Alyra a răspuns:

Da..merităm să nu dormim...că doar suntem răi.

Întrebări similare