Întrebare recomandată | ChristianKalman a întrebat:

A fost cineva în Italia de curând? Ce regiune? Care sunt prețurile? Vreau ca anul viitor să călătoresc pentru aproximativ o lună-o lună și jumătate prin toată Italia singur sau împreună cu cineva și aș vrea să știu ce merită să vizitez (exceptând orașele populare și muzeele de artă/istorie). Ce recomandări ați avea? E mai ieftin cu trenul/cu mașina personală/cu autocar?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei sa vizitezi toata Italia, logic e cu masina personala ca sa ai mobilitate, mai ales daca vrei sa vezi si alteceva decat orasele cunoscute.

Regiunea Sardiniei are niste peisaje superbe.
Lacul Como este iar o regiune care merita vazuta

3 răspunsuri:
| Tiopevuz a răspuns:

Buna da am mers in Latina cu avionul, poti prinde la wizzair bilete la super preturi. Am vizitat Civita di Bagnioregio. Preturile sunt ca la noi aproximativ

| Rby_Roby_1998 a răspuns:

Eu am fost in Roma si in Venetia. Preturile difere foarte mult, depinde de locatie si de atractiile turistice din zona.
De exemplu : O pizza poate varia intre 8-16 euro. (la fel si pastele).
Un suc intre 4-6 euro.
Preturile pentru atractiile turistice sunt pana in 20 de euro de persoana. La bazilica St. Pietro eu am dat 6 euro sa urc pe acoperis (pe scari) daca voiam sa fiu mai rapid luam liftul dar dadeam 14 euro.
La coloseu daca tin bine minte am dat 12 euro dar mai aveam intrare in aceeasi bani si la Forul Roman.
La Pantheon este gratis... (O biserica cu o singura cupola imensa dar ce are o gaura imensa in tavan. Se spune ca a fost lasata pentru a-i vedea zeii )
Preturile de cazare pe o noapte sunt aproximativ echivalente cu ale noastre. Daca cauti putin gasesti cazare intre 15-25 de euro pe noapte. Acum sper ca intuiesti ca daca vei vrea comfort maxim, vei arunca putin cu banii.

| Marian_Andrey_1973 a răspuns:

SALUT am locuit in roma si preturile sunt ok dar uneri mai ales vara se scumpeste putin eu zic ca mai ieftin cu trenul de cat cu masina sper ca te-am ajutat