| fgsdfgdfgdsfgfd a întrebat:

Am o intrebare! Va rog daca nu stiti nu raspundeti! Vreau sa merg cu mama la mare happy eu sunt din Oradea.Cam cat ar costa biletul meu,sunt eleva carnetul de elev mi-e vizat, am 13 ani si cat ar costa biletul ei pana in Costanta sau pana in Mamaia, Constanta :3 Multumesc! happy

2 răspunsuri:
| jamal000 a răspuns:

In jur de 120 pe sens pentru mama ta si la jumtate pentru tine.

| mihai69 a răspuns:

Reduceri şi tarife:
CFR Călători practică mai multe categorii de reduceri la achiziţionarea biletelor de tren. Astfel, la cumpărarea cu anticipaţie a biletelor de tren se acordă reduceri cuprinse între 5% şi 13%. La biletul dus-întors achiziţionat online reducerea este de 10%. Altă categorie de reduceri este cea acordată pentru „Minigrup Online", între 10% şi 25%. Pentru copiii în vârstă de până la 10 ani împliniţi la data efectuării călătoriei: reducere de 50% din tariful preţ întreg la călătoria cu trenul IC, IR si R, clasa I sau clasa a II-a.
Cel mai ieftin bilet dus – întors Oradea – Constanţa costă 216, 1 lei.
Un bilet la clasa I dus-întors Oradea – Constanţa fără rezervare costă 319, 5 lei, iar un bilet la vagon cuşetă clasa II cu patru locuri costă 260, 8 lei. Cine vrea să călătorească mai comod poate alege un vagon clasa I cu trei paturi, la 374, 5 lei. Cel mai scump bilet este cel la vagon de dormit clasa I în regim single. Acesta costă 469, 5 lei.
====
Aici ai lista de prețuri actuală:
http://www.cfrcalatori.ro/download/12561
====
Pentru elevii din învăţământul primar şi secundar, precum şi pentru studenţii din învăţământul universitar de stat şi particular acreditat, cursuri de zi, reducere de 50% din tariful trenurilor regio, clasa a 2-a, în tot timpul anului calendaristic.
prețurile, aici:
http://www.cfrcalatori.ro/download/12568
====
Bilet întreg la IR1932, cu reducere (luat pe internet) azi pentru. iulie la cls. a II-a ar fi 101.5 lei.
Așadar, cu cât mai repede, cu cât mai online, cu atât mai ieftin.