| Mihaela024 a întrebat:

Bună,dacă am intrat ilegal în Marea Britanie și acum când plec în România spun ca mi-am pierdut pașaportul, îmi dă voie să trec.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal că nu.

| MercyAngel a răspuns:

Mihaelo în ce te băgași, mămică?

| johnnny123 a răspuns:

Din moment ce ai intrat ilegal, rezultă că nu există nicio consemnare oficială a intrării tale în UK.

Deci degeaba spui tu că ai pierdut pașaportul, tot este clar că ai intrat ilegal.

Măcar ai pașaport? Înțeleg că nu-l ai la tine, dar s-a emis un pașaport pe numele tău?

| darrio2007 a răspuns (pentru MercyAngel):

In caca.

| darrio2007 a răspuns:

Cum ai reușit să intri in UK?

| darrio2007 a răspuns:

Troll.

| gabicoo a răspuns:

Dacă te-ai ținut de prostii pe acolo: droguri, prostituție și alte cele - ce poți să mai faci? Ori mergi la ambasada sau consulatul României și încerci să-ți rezolvi situația cu actele ori vii ilegal înapoi în România.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca declari ca ti-ai pierdut pasaportul trebuie sa mergi la Ambasada Romaniei din UK si sa declari furtul sau pierderea pasaportului si ei iti vor elibera o dovada cu care vei putea calatorii.
Partea cea mai nasoala este ca vei fi intrebata si investigata de vamesii din UK, pe unde ai intrat tu in UK, fiindca nu exista nicaieri dovada ca ai intrat la ei, odata ce spui ca te-au ascuns soferii la intrare.
Hai sa te vad cum dovedesti asta!

| EchoOfLogic a răspuns:

Nu. Acest lucru este ilegal.

| KilljoyIdiot a răspuns:

De cand au devenit trolii asa de usor de identificat?winking

| Cresta a răspuns:

Nu iti da voie.
Mai bine mergi la ambasada si spui adevarul. Te vor ajuta. Daca nu esti in Londra si nu poti sa ajungi, mergi la politia lor si spune adevarul. Poate ai sansa sa te expulzeze si atunci vii acasa pe banii lor.