anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, nu știți cumva niște locuri secrete mega-faine, poate chiar "virgine" dacă chiar mai există pe lângă / în jurul Marii Negre, unde nu e multă lume / aglomerație?
Unde e nisip fin!
Dacă nu măcar niște zone mai puțin cunoscute dar la fel de faine ca : Mamaia, Eforie Nod, Vama Veche, Neptun!
sau dacă nu, măcar niște stațiuni de distracție cu prețuri accesibile!
Ceva fain, dar puțin cunoscut!
Dacă nu doriți să faceți public răspunsul, din diferite motive, atunci lăsați-mi un mesaj sau ceva!

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Cauta in dambovita rezervatia de zimbri.e si o padure imensa acolo, practicabila, auto sau piciorauto.cel mai bine intrii din marcesti, comuna.

| sabin89 a răspuns (pentru dinaprilie):

"mai bine intrii..." - ceva pare în neregulă.

| dinaprilie a răspuns (pentru sabin89):

Asa e!

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Încearcă plaja Corbu. Ea se află în județul Constanța, dar, dacă nu mă înșel, e la graniță cu Tulcea. Oricum, în general, locul acela e dedicat persoanelor cu corturi. Am fost și eu acolo, anul trecut. Nu aveam cort, dar am dormit în mașina unchiului meu - spre deosebire de mine, el avea cort.
Legat de plajă. E pustie. În sensul că se află departe de orice urmă de civilizație. Dacă vrei să găsești un magazin sau o casă în zona aia, trebuie să parcurgi câțiva kilometri până în cel mai apropiat oraș/sat. Bine, o să găsești un fel de bar pe plajă, dar nu e cine știe ce. În plus, barul ăla e rezervat doar persoanelor care plătesc o taxă. Eu și cu unchiul meu nu am plătit nimic, deci ne-am descurcat cu ce am avut. De asemenea, plaja se află lângă un poligon de tragere. De obicei, pe acolo mai trec paznici cu câini.
În legătură cu apa... e curată și nu foarte adâncă. E potrivită. Când am fost eu erau o grămadă de valuri. Și, cu toate astea, nu am întâlnit nici o algă sau meduză. Asta mi-a plăcut cel mai mult.
Totuși, sunt câteva aspecte care unui om modern i-ar provoca repulsie. Treaba mare și treaba mică trebuie să le faci în tufișuri (mai exact în tufișurile de lângă gardul poligonului de tragere; acolo se duce toată lumea). Apoi ai nevoie să-ți întinzi hainele ude. Eu le întindeam pe ramurile unui copac. Dar unchiul meu și le întindea pe o sfoară groasă, pe care a legat-o de copac și de o muchie a cortului, astfel încât să funcționeze ca o sârmă de rufe. Noaptea mâncam cârnați fripți la foc de tabără. Unchiul meu mă punea să adun bețe (nu din zona în care urina și defeca toată lumea, ci de la baza unor copaci din spatele plajei), iar el, cu un cuțit de vânătoare, ascuțea vârfurile bețelor, apoi înfigea câte un cârnat în fiecare. Carnea era bună: moale în interior, rumenă la exterior. Seara stăteam la foc de tabără și mâncam cârnați, în timp ce ascultam țârâitul greierilor din iarbă și priveam cerul plin de stele. Și, din când în când, mai auzeam și sunetul valurile ce se spărgeau la mal. Apoi, înainte să adorm, citeam câteva pagini din cartea pe care o adusesem cu mine. Pur și simplu, era de vis. Dacă aș avea de ales să plec într-o vacanță la un hotel de 7 stele sau să mă reîntorc acolo, m-aș reîntoarce acolo. Totul era atât de... natural. Era uimitor. Și, culmea, nu eram chiar singuri acolo. Mai erau trei familii cu cortul: două familii de pensionari și una tânără, cu doi copii. Cum am spus, mi-a plăcut mult plaja aceea. Le-am recomandat prietenilor mei să mergem acolo, dar, evident, m-au refuzat. Nu că nu am avea cort, ci pentru că aici nu au cluburi, magazine sau chestii de vizitat. Uneori sunt surprins că o persoană ca mine poate să aibă prieteni atât de diferiți. Totuși, ne înțelegem bine.

| Zuzu1991 a răspuns:

Walhalla
https://www.google.com/search?q=valhalla+where+the+brave+live+forever
https://scifi.stackexchange.com/......-with-korg
"Lo, There do I see my Father, and
Lo, there do I see my Mother, and
Lo, There do I see my Brothers and my Sisters and
Lo, There do I see my people back to the begining, and
Lo they do call to me, and
Bid me take my place among them in the halls of Valhalla,
Where the brave will live forever."
e de fapt din 13th warrior, dar... I let Thor have it :P

| Yuoia a răspuns:

In jurul Marii negre?
La Kachyk lake.