| Iana2205 a întrebat:

Sunt in primul an de liceu si urmeaza sa facem o excursie la munte in weekend ul din vacanta dintre semestre in februarie. Idei de cabane/hoteluri/pensiuni undeva usor de ajuns si cu zone de vizitat (nu conteaza zona, la munte sa fie)? Ceva sa nu fie foarte scump, suntem undeva la 32 de persoane, poate cu mese incluse, internet(!). Multumesc anticipat

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ușor de ajuns de unde?
De unde ești din Deltă, Botoșani, Beba veche sau de unde?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai dat (cumva) punctul B. Daca spui si punctul A (adica ala de plecare), poate ca te putem ajuta.

| Vreausapot a răspuns:

Pensiunea La doi ponei Busteni! Camere de doua persoane, puteti sta cati vreti in ele noaptea ca nu va va spune nimeni nimic, va da si saltele daca vreti sa stati mai multi in camera.Mic dejun+pranz si cina asigurate pe toate zilele sederii.Eu cu clasa mea am fost 2 zile si am platit undeva la 300 de lei per persoanea pentru chirie, pranz si alte nevoi.
Locatii turistice:
Castelul Cantacuzino, Cascada urlatoarea(plimbare pe munte de 30 de minute), Manastirea Caraiman.In aceste puncte se poate merge pe jos.
Daca vrei ceva si mai frumos iti recomand castelul peles, sfinxul si babele.La acestea se ajunge cu telecabina si cu autobuzul(la peles).
Pensiunea se afla in poiana tapului(busteni) si are priveliste spre munte. Facilitati:Televizor de tip plasma in fiecare camera, unele camere au balcon, biliard, sala de mese/dans/mansarda.
Noaptea personalul nu va va deranja personalul deloc daca vreti sa faceti un party pe cinste (mi se pare ca acesta pleaca in timpul noptii din pensiune).
Nu a fost nicio urma de gandaci in pensiune! Eu sunt tot in primul an de liceu si pot spune ca m-am distrat pe cinste acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Valea Prahovei... cea mai la indemana.

| Iana2205 explică (pentru sierra1):

Vâlcea

| Iana2205 explică (pentru ardnaxur1961):

De plecat, din Vâlcea

| sierra1 a răspuns:

Colegii ce zic, ce vor?