| DaciaRomania a întrebat:

Ce locuri frumoase și interesante ați vizitat in această vacanță de vară?

Răspuns Câştigător
| just4ubr2015 a răspuns:

Madrid almeria alicante malaga

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niste castele din Franta

| Drona a răspuns (pentru suntserios):

Si atunci, de ce acum esti in Cluj?

| suntserios a răspuns (pentru Drona):

Nici măcar în București nu sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ultima vreme n-am descoperit nimic nou. Îmi place ciclismul și încă ies la ture, dar mai mult prin zone pe care le știu deja: Bran, Predeluț, Zărnești – Plaiul Foii, Moieciu de Jos și de Sus, Dumbrăvița la lac și câteva comune mici de prin jur. Toate sunt frumoase, dar le-am bătătorit deja de atâtea ori încât nu mă mai surprind.

Acum câțiva ani era altceva: pedalam cu chef de ducă și am ajuns să străbat șase județe din România. De unul singur. Am văzut peisaje foarte diferite, sate pitorești, drumuri forestiere care păreau fără sfârșit și chiar am dat nas în nas cu ursul de câteva ori. Era o aventură continuă, fiecare zi aducea altceva.

De vreo trei ani, însă, am rămas mai mult pe aproape. Nu-i rău, îmi fac plimbările, respir aer curat și mă bucur de mișcare, dar nu se compară cu sentimentul acela de explorare, când fiecare colț de drum era o surpriză. Aștept să-mi revină pofta de a pleca din nou mai departe, să mă avânt pe trasee necunoscute și să descopăr locuri noi de pe bicicletă. Până atunci, rămân fidel zonelor familiare, care îmi sunt deja a doua casă.

| angel6lust a răspuns:

Lacul Balaton (doar că mi s-a părut țeapă, nu recomand).

| DaciaRomania explică (pentru angel6lust):

De ce țeapă? Am auzit niste impresii faine de la câteva persoane... preturi cam mari poate...

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Podul casei, vânam șobolănei