| RhoOphiuchi a întrebat:

Ce locuri frumoase din Romania ati vizitat si/sau ce festivaluri/evenimente interesante cunoasteti prin tara?

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Chile Bicazului,Transfăgărăşanul,Transalpina,Defileul Oltului, Defileul Jiului, Poiana Braşovului, Castelul Peleş şi Pelişor, Castelul Bran! Avem o ţară foarte frumoasă! Păcat că nu este promovat turismul la adevarata valoare peisagistică de care dispune această ţarişoară superbă!

| Spitz10 a răspuns:

Castelul lui Iancu de Hunedoara, acum nu stiu cum se numeste ca e ceva nume unguresc, dar e foarte frumos acolo.E urias.Sunt camere de tortura, si cu ceva bani in plus te poti imbraca in stil medieval.

| Iяiηα a răspuns:

In categoria "Locuri frumoase" am vazut acum vreo 2 ani Delta Dunarii, care e pur si simplu mirifica, cu o fauna si flora bogata.Merita vizitate si orase ca: Brasov, Timisoara, Cluj, Pitesti, ...etc.
In legatura cu festivalurile, acum 3 zile am urmarit intr-un orasel de langa Pitesti festivalul "Pro Istoria Fest" care e in turneu prin toata tara.E un festival dedicat traditiilor si culturii romanesti, la care participa si diverse formatii. Unde am fost eu au cantat Mihai Margineanu si Iris(care a stat pe scena vreo 2 ore).M-am bucurat sa-i vad pe cei de la Iris, mai ales ca am auzit ca in curand solistul va parasi formatia.Probabil ca in orase diferite vor canta alti muzicieni.In fine, daca festivalul acesta ajunge si pe la tine in oras, merita sa-l vezi. Sper ca ti-am fost de folos.happy