|

M-am hotarat ca destinatia pentru aceasta vara sa fie Turcia.

Voi merge impreuna cu 3-4 persoane. dar exista o problema. avionul. cei cu care merg au frica de avion, si am nevoie de un sfat :- O agentie de turism care pune la dispozitie ca si transport autocarul.

nu numai avionul.

mersi.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu autocarul nu prea renteaza, plus de asta este mult mai obositor iar drumul dureaza mult mai mult decat cu avionul.
Dar de ce au frica de avion? Au fost vreodata cu avionul si au avut probleme, sau numai au impresia ca le va fi frica? Dupa parerea mea avionul este cel mai sigur mijloc de transport posibil.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puteti incerca la agentia de turism Apyas, www.apyas.ro. Au servicii foarte bune, preturi atractive ( depinde si unde anume doriti in Turcia sa mergeti), ofera bilete de avion si cazare in toata Turcia la multe hoteluri, in functie de perioada dorita si bugetul alocat.Cu autocarul este foarte obositor si veti pierde multa vreme.Si mie, imi era teama de avion, dar mi-am invins-o si am zburat de doua ori.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Europatravel.autocar.ieftin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti cauta foarte usor printre sute de oferte pe www.viaromania.eu Poti filtra dupa diferite criterii (tip de transport, masa, etc) si gasesti sigur oferta care te intereseaza. Beneficiezi si de garantia "100% Money Back Guarantee"!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează