| AnaQ a întrebat:

Mă poate ajuta cineva cu un loc pentru cazare in Sibiu pentru un grup de 7 copii însoțiți de 3 adulți de la o fundație din Piatra Neamț. Prețul sa fie unul accesibil. Până în 90 lei maxim? Am nevoie urgent de cat mai multe opțiuni și dacă puteți să mă ajutați și cu câteva obiecte turistice din Sibiu și împrejurimile orașului. Rog seriozitate!


Dau funda răspunsului care mă va ajuta cel mai mult.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Câteva adrese de cazare o să îți trimit in privat, fiindcă dacă aș menționa numele acestora pe site, ar putea fi considerat reclamă/ spam.
Ca obiective turistice, puteti vizita Turnul Sfatului din Piața Mare (din turn, Sibiul poate fi văzut de sus, adică de la înălțime), Biserica Evanghelică (stil ghotic), Catedrala Mitropolitană, Strada Cetății (vara, e cea mai superbă stradă din Sibiu, stil rustic. In dreapta, terase si o multime de flori la ferestrele locuintelor, in stânga sunt ziduri, bastioane si turnurile de apărare (Turnul Funarilor, Turnul Olarilor, Archebuzierilor, Turnul Dulgherilor), Podul Minciunilor, Pasajul Scărilor (superb!), Biblioteca Astra, Teatrul Naţional Radu Stanca, Muzeul Bruckenthal, Muzeul Satului Astra, Zoo, Lacul Dumbrava, Parcul Sub Arini, Cetatea din Cisnădioara, Cetatea din Slimnic (30 min distanță cu autocarul), Casa lui Constantin Noica din Păltiniș (60 min), Cetatea medievală (Mediaș).
Sunt din Sibiu, dar v-aș propune să-l vizitați vara-toamna, când orașul e mult mai frumos si animat. Fiindcă sunt o mulțime de expoziții, spectacole, festivaluri și târguri (Fest. Gastronomic, Festivalul „Obiceiuri și tradiții", Books Fest, Opera Fest, Festivalul Medieval, Film Festival, Music Fest, ARTmania, Festivalul Internațional de Teatru, Festivalul Internațional de Benzi Desenate, Fashion Week, Festivalul internațional de folclor, Târgul de flori, Târgul Olarilor etc.
Practic, in fiecare săptamână e câte un festival...

9 răspunsuri:
| AnaQ explică:

Obiective turistice! Scuze

suntserios
| suntserios a răspuns:

Turistinfo.ro
Booking.com

Sunt destule locuri unde găsești zeci de variante din care sa alegi

| Goete a răspuns:

90 de lei pentru 10 persoane? Incearca in camping, cu cortul. Acun ca e iarna poate veti avea noroc la banii astia

| gratargratar a răspuns:

1. Ce fel de fundatie?
2. Cat doriti sa stati?
3. 90 de lei pe zi/persoana?

| darrio2007 a răspuns:

Cu 90 de lei nu te cazeaza nimeni, mai ales ca sunt copii. Iti pot da o adresa, peste podul de la gara in Sibiu. Are pensiune pentru 11 persoane, camere de 2, 3 si 4 paturi. Om serios, dar cu 90 de lei nu te lipesti.

| AnaQ explică (pentru Goete):

Nu, 90 lei / persoana / noapte. Nu pentru 10 persoane 90 lei

| AnaQ explică (pentru gratargratar):

O fundație pentru copii ( un fel de casa de copii )
1 săptămâna
90/100 lei pe zi/pers

| AnaQ explică (pentru darrio2007):

Nu e problema daca e un pic mai scump dar nu exagerat, cat ar fi cazarea? Dă-mi te rog adresa și un număr de telefon. Mulțumesc frumos!

| darrio2007 a răspuns (pentru AnaQ):

In privat.