| LisaJulie a întrebat:

Pareri in general despre țările asiatice? Care este experienta voastră ( cei care ați vizitat China, Japonia, India, Coreea de Sud)

16 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Pana acum nu!
India 500 % NU! Am nasul sensibil la duhoare!
China 250 % Ezit... stat polițienesc!
Coreea de Sud & Japonia in maxim 2 ani sigur!

| tonyc7 a răspuns (pentru MistarGoGu):

India si China sunt pe cai mari, se dezvolta in ritm accelerat, China deja a intrecut America, iar India e pe punctul de a ajunge si ea o Superputere. Inclusiv pe plan turistic in China si India ai mult mai multe de vazut decat in orice tara asiatica. Mai informeaza-te!

| tonyc7 a răspuns:

Da, niste tari fascinante. Vreau sa le vizitez pe toate, mai putin Coreea de Sud, ma intereseaza mai putin.

| MistarGoGu a răspuns (pentru tonyc7):

Dacă ficatul îți suporta duhoarea din orașele indiene mergi sănătos! Eu vorbeam strict din punctul meu de vedere! Știi vorba cu " Gusturile NU SE DISCUTA ",? se pare ca nu.
Da! Se " dezvolta " ca au ditamai gloata *( peste 1 miliard fiecare. ) din care mare parte muncesc pe salarii sub 100 $ lunar! De ce dau navala prin E.U & România dacă se dezvolta asa bine? Din India mai ales...
Iar China? Stat hiperpolitienesc! Altfel cum ar reuși sa controleze atâta populație? Am urmărit destui vloggeri romani care au călătorit prin China in ultimii 3-4 ani! Relativ pari in siguranță in orașele mari!
Ca turist sau ca localnic perceptia difera mult!

Dacă vreau sa vad o " bucățică " de India merg juma de ora prin Ferentari, prin anumite localități din Sudul României! Și am exact imaginea Indiei... fără viza, bilet de avion de 5-600 € pana acolo.

| siriusblack98 a răspuns:

As vizita doar Japonia dintre toate cele mentionate. M-am uitat la multe videoclipuri pe internet cu oameni care viziteaza diverse tari si fac din asta o sursa de venit, concluzia mea este ca in China si India nu m-as duce nici macar platit. Iar in privinta Coreei de sud, ei bine nu ma atrage deloc cultura locala. In Japonia am cunostinte care au fost si din ce mi-au povestit, cred ca mi-ar face si mie placere sa vizitez macar odata.

| tonyc7 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Mizerie e peste tot, nu exista tara perfect curata. Orasele Italiei, in frunte cu Roma, colcaie de gunoaie si mizerie la tot pasul. In Germania, strazile marilor orase sunt intesate de oameni ai strazii care dorm direct sub cerul liber. In America daca te duci, ai sa dai peste o multime de oameni-zombi la tot pasul, multimi de drogati carora nici autoritatile nu mai au ce sa le faca. Pe cand in China nu vezi asa ceva! India, desi e tara gunoaielor intr-adevar, macar n-are drogati si seringi aruncate pe jos, precum in orasele Europei si Americii.

Știu! Am fost si prin State, de mUE sunt satul ca de mere acre! Prostia Europei ca a lăsat jos garda si au pătruns toate specimenele coborâte din bananieri! Nici europenii nu erau monument de civilizație dar amenzile i-au " civilizat " cu forța! Nu m-ar îngrijora siguranța in China cat sentimentul ala de Milițian in ceafa!

| MistarGoGu a răspuns (pentru siriusblack98):

Tin minte un interviu cu un actor roman prin anii 90 sau 2000 care avuse un turneu cu trupa in Japonia si spunea ca i se făcuse dor de un pic de gunoi si vanzoleala din București! Japonia este " alta planeta " nu alta tara! Sa demisioneze ministrul transporturilor pentru 8 SECUNDE de întârziere anual pe toată rețeaua de transport feroviar arata RESPECT fata de oameni, timp & banii lor! Exceptând bariera lingvistica *( in zone mai izolate ) parca. parca ma tentează un pic Coreea de Sud & China! India TOTAL EXCLUS!

| D7Alina777 a răspuns (pentru tonyc7):

Ce tot vorbești acolo, India e plină de violuri, se fac crime de onoare plus se omoară fete la naștere, la jumătate din populația (cea din mediu rural), ce superputere? Dacă ajunge o femeie albă acolo fără bodyguarzi e jale. Au mers români acolo, bărbați, și au au spus numai de lucruri negative, nu aveau ce să zică de bine. Are multe de văzut ca ce? Vaci care umblă pe străzi și oameni care merg pe tren sus?

| D7Alina777 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Nu era problema dacă ar fi drogați, că drogații nu fac rău de obicei, doar alcoolicii, iar alcoolici sunt. În India e plin de agresori, hărțuitori, criminali, violatori, hoți mai ales etc.

| tonyc7 a răspuns (pentru D7Alina777):

Nu toti indienii sunt asa. Sunt si multi indieni educati, curati, bine imbracati, manierati, cu facultati. In Occident jumatate din IT-isti provin din India, sunt si foarte multi doctori tot din India. Deci e cazul sa te informezi mai bine!

| tonyc7 a răspuns (pentru D7Alina777):

Nu sta in apanajul asiaticilor si mai ales al indienilor sa fie alcoolici. Or fi ei mizerabili dar alcoolici nu sunt! Cei mai alcoolici sunt englezii si polonezii, pe astia nu ii intrece nimeni!

| angel6lust a răspuns:

N-am nicio părere - niște țări ca oricare altele. Nu am ajuns acolo niciodată.

Ce zici tu e in India de nord și vest, din zonele urbane - aducă jumătate din India, cealaltă jumătate e praf, se încalcă legile grav în zonele urbane iar poliția mușamalizează aproape tot că poliția are aceeași mentalitate, pe lângă faptul că sunt săraci lipiți

Cei mai alcoolici sunt cei din Balcani, mai ales românii și sârbii, rușii la fel. Americanii și cei din Marea Britanie nu sunt alcoolicii.