Astept cu mare interes sa scrie CristiDinBucuresti
"Da ce iti trebuie tie sa te duci acolo? Ai bani? O sa iti ia casa banca daca te duci la Salina ca e scump. Mai bine stai acasa si iti gatesti ca nu cheltui bani. Cati ani ai de te duci?"
L-am ignorat! I-am dat și un raport dar vad ca degeaba! Cred ca este iertat pentru ca este printre primii useri din clasament
Ahh, pacat
Toate Salinele trebuie transfórmate in Muzeu. Toti care se lauda cu economía si cu iubirea de industrie trebuie sa organizeze excursii educative pentru scolari iar ei sa faca din locurile acelea organizatii in care sa isi arate aprecierea fata de materiile prime.
Restul este distragere si nevigilanta a industriei. La stiri in loc sa va bombardeze cu ce o facut cutare, trebuie sa va arate cum se strang ei si apreciaza acele locuri. Pui in valorare activele pe plan publicitar iar ca ce fac turistii este altceva. Insa tu ca responsabil trebuie sa iti autovalorezi resursele. Industrialistii trebuie sa faca cult prin toate mediile si sa ne lase cu stiri pesimiste. Ori traim era burgheziilor muncitori care isi Numesc si aleg liderii ori nu.
Salut. Şi eu sunt din cluj, ca şi tine. Eu aş alege salina turda, deoarece e mare şi are multe jocuri. Normal, salina turda acum câţi va ani, nu avea Wifi, iar acum are+ preţurile s-au scumpit foarte mult. De ce? Pentru că salina acum câţi va ani era a româniei, acum a fost vându ta ungariei, şi au băgat modernizări.
Sunt aproape de București
Incearca Salina Slanic, e in prahova.
miamcn întreabă: