| Maty1111111 a întrebat:

Salut. Locuiesc intr-o zona a luncii Dunarii, un loc foarte asemanator cu Delta Dunarii dpdv al peisajului dar si a faunei si florei, mai exact la confluenta Oltului cu Dunarea. Vreo idee cum as putea dezvolta turismul aici? Zona are un potential turistic crescut dar nu stie nimeni inca de aceste locuri si nici activitati turistice nu se desfasoara. Aveti vreo idee cum pot accesa anumite fonduri sau crea o asociatie ceva? Orice sfat ar fi de mare ajutor, multumesc! Dau funda

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Deci ai nevoie de capital, dar nu este suficient. Ai drumuri, șosea acolo? Ce face turistul după ce vine la tine la hotel, pensiune? Stă și cugetă? Trebuie să îi oferi ceva distracție.
Dacă nu știe nimeni de acele locuri și frumusețea lor, trebuie să le faci reclamă. Nu e simplu ce vrei dta, dar nici imposibil. Ca să accesezi fonduri sunt situri specializate pentru asta, trebuie să îndeplinești o serie de condiții prealabile, multe.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cum as putea dezvolta turismul aici? "

asta e o intrebare de ministru. Tu intreabă ceva de genul: cum să-mi fac o pensiune...

| Alverto a răspuns:

Salut
Fondurile europene sunt unele dintre cele mai bune fonduri, doar că trebuie să te ții de treabă și să amortizezi bani primiti in câțiva ani (adică să faci acei bani primiti in câțiva ani). Doar că necesită multă, dar multă birocrație.

Răspuns utilizator avertizat
| Alverto a răspuns (pentru Harfagre):

Da, este adevărat că multe din proiecte nu ajung la ținta propusă, dar asta din cauza beneficiarilor, nu investitorilor.
Dar cum este clientul obligat?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Dintrebare a răspuns:

Daca ai un teren ai putea face o pensiune sau o zona de agrement, cu ponton, barci si terasa. Daca exista infrastuctura rutiera pana in zona in care stai, ca altfel nu merge. E important sa se poata ajunge acolo. Tu poti face doar lucruri la nivel micro, acolo la tine in ograda. Sau te implici in politica si vezi pe termen mai lung ce poti rezolva. Iar legat de fondurile europene, exista firme specializate care iti fac documentatia etc.