| jeoytrp a întrebat:

Salutare am si eu o intrebare. Mi-am cumparat online un bilet de avion de la Wizz Air si am primit cateva mailuri si anume un mail cu codul de confirmare si inca un mail cu factura, dar vreau sa aflu cum pot sa primesc biletul? sau cum fac "check in"? mi-ar prinde bine niste indicatii avand in vedere ca e prima data cand o sa merg cu avionul. Multumesc anticipat pentru ajutor.

5 răspunsuri:
| AlexandruIonut004 a răspuns:

Biletul il primești prin mail. Trebuie sa fie unul dintre acele mail.uri.
Check-in-ul il faci cu câteva zile înainte de zbor. Nu mai stiu exact perioada in care trebuie sa te încadrezi..parca doua săptămâni.
Il faci online.
Intri pe site-ul lor si cauți undeva unde scrie sa faci check-in-ul. Completezi niște date de acolo ( o sa iti ceara un cod la care eu m-am încurcat, il ai pe dovada de plata ) si pur si simplu il scoți la imprimata.
Sper ca știi faptul ca absolut totul trebuie scos la imprimanta. Dovada de plata, biletele etc.

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Daca ai nevoie de poze ca sa știi exact cum arata biletele etc căuta pe google images " bilete wizz Air "
Pe bilet ai trecut numele tau, data plecării, ora cand pleci si cand ajungi la destinație, si bineinteles de unde pleci si unde te duci.

| BadSirChaos a răspuns:

Am fost de multe ori cu avionul dar mereu am rezervat biletul si am efectuat plata la aeroport unde am primit biletul in mana, suna la asistenta, cel mai probabil trebuie sa printezi mail-urile si sa le prezinti la aeroport

suntserios
| suntserios a răspuns:

Biletul il vei primi pe mail dupa ce vei face check in ul online. Atentie la wizz fa check in ul online pentru ca la aeroport te va costa vreo 20euro.

Biletele pe care le primesti pe mail le printezi si te duci cu ele la aeroport

| mihai69 a răspuns:

Din saitul oficial Wizz:
Serviciul de check-in online este disponibil începând cu 30 zile şi până la 3 ore înainte de ora de plecare programată a zborului. Vă rugăm să vă asiguraţi că serviciul de check-in online este disponibil pentru aeroportul de plecare. Dacă nu, puteţi face check-in gratuit la aeroport.
====
https://wizzair.com/ro-RO/useful_information/guide_online_checkin